Zo als ze heten Vakgarage
Nvt
goede service
Fijne en eerlijke Garage.Ben er al jaren,en altijd dik tevreden. De moeite waard om naar Etten-Leur te rijden,voor onderhoud.Prima service,staan altijd klaar voor je.Voor andere auto ,moet je daar zijn.Heel betrouwbaar!! Fijn Personeel!!
Altijd vriendlijk
Voelt goed.
Deskundig advies, verassingen zijn uitgesloten.
Mijn ervaring met dit bedrijf is al jaren heel positief! Eerlijk advies, snelle service. Hier al diverse auto's gekocht en altijd zowel in als na de garantie tijd zeer correct behandeld. Een aanrader dus! Ook het onderhoud van mijn camper is hier in prima handen.
Dakdragers besteld bij de Vakgarage en uitgebreid geholpen bij het monteren op de Citroën C3.
Klantgericht en meedenkend met positief resultaat
Goede service, vakkundig en dichtbij.
Beste, Super goede service. Aandacht voor het probleem waarvoor je binnenkomt. Naar verwachting geholpen en zeer tevreden over het totaal. Alles klopt.!!
ervaring is meer dan goed!!!!
Vakkundige mensen, van monteur tot en met de receptionist.
Net als altijd is de service super en wordt er mee gedacht aan een oplossing.
Altijd goede service.
Zoals altijd, alleen maar positieve ervaringen
Uitstekende service!
Mon Plaisir 100