Al jarenlang positief, mijn vaste garagebedrijf zolang ik in Etten-Leur woon. (vanaf begin 1999)
Vaste klant bij deze fijne garage. Goede service en top personeel. Voor iedeen aanrader om hier naar toe te gaan!
Voor het eerst deze garage bezocht en een prettig en goed gevoel er aan over gehouden.
al meerdere auto\'s gekocht, iedere keer top service en kom er al jaren
Geweldig en deskundig geholpen ! Na aankoop had ik nog wat vragen en wilde ik een carkit verwijderd hebben uit de Seat niks was een probleem en de auto stond keurig klaar, nog een uitgebreide uitleg gehad over de auto en het infotainment systeem.
Prima serviice
Derde auto daar gekocht, over service en prijs geen enkele klacht! Doen nog moeite voor hun klanten, en gaan door tot problemen verholpen zijn.
Bij dit bedrijf ben je geen nummer. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Gewoon doorgaan zo!
Top behandeling, ondanks dat het een oudere auto betrof werd er toch ruim voldoende tijd voor ons genomen. Voelden ons echt klant, top.
Altijd goed en snel geholpen
Al vanaf dag 1 vaste klant Prima service!
Uitstekende service. Transparant wat betreft werkzaamheden en bijbehorende kosten. Vriendelijk personeel.
Mon Plaisir 100
4879 AT Etten-leur