Alles liep op rolletjes.
Uitstekende service en vriendelijke medewerkers
Prettig dat er altijd met mij wordt mee gedacht, duidelijke en vriendelijke communicatie. Heel klantgericht en prettig.
goede duidelijke service komt afspraken na
Goed netjes geholpen
Het was mijn tweede ervaring met DIGO (na de aankoop), fijn gevoel aan overgehouden, zeker als ze ook nog je auto even wassen!
Alles is altijd goed & snel gedaan, hele vriendelijke mensen. Ik raad dit garage zeker aan!
Prima ontvangst en informatie. Het gaat om aanschaf occasion. geen ervaring met onderhoud. Auto nog maar net in mijn bezit.
zeer vriendelijk geholpen
Doen wat ze beloven, zijn transparant en erg vriendelijk. Zeer klantgericht.
Er wordt goed meegedacht en adequaat actie ondernomen bij het gemelde probleem. Heldere uitleg en geen verrassingen bij de rekening.
Ik had een probleem met de auto. Dit viel onder garantie. Na een afspraak gemaakt te hebben, is het probleem verholpen.
Fijne medewerkers, goede en vooral snelle service!
Ik heb vertrouwen in het gekregen advies
Positief. Goede en snelle service.
Personeel is zeer attent en klantvriendelijk, maar ook service gericht.
Voldeed 100% aan mijn verwachtingen
Op de website een mooie auto gezien. Na een proefrit gemaakt te hebben, is mij door de heet T. van Langeveld een heel mooi aanbod gedaan, waarna ik de auto heb aangeschaft. Bij aflevering stond de auto er keurig gepoest en met alle verrichte aanpassingen bij. Voor mij is deze garage een aanrader!
Snel en vriendelijk geholpen
ik heb mijn auto aangemeld voor een beurt + apk. beurt bleek niet nodig, wat inhield dat ik dus ook geen pasje kreeg. dat vind ik erg jammer omdat de garage heeft bepaald dat er geen beurt nodig was.
fijne medewerkers. betrouwbare garage.
Op afspraak werd een kleine onderhoudsactie snel en correct uitgevoerd. De meneer van de receptie was weer uitermate vriendelijk en gastvrij, als altijd!
Komt afspraken na. Vriendelijk. Goed advies.
Tijdens de aankoop al een heel fijne vibe gekregen met de prettige afwikkeling van alles. Tussendoor ook goed advies gekregen mbt mijn wensen. En nu met de verlenging van de pechhulp, APK en onderhoud wederom heel fijn geholpen. TOP TOP TOP !!