Snelle service, duidelijke communicatie
Er wordt prima geluisterd. Vriendelijk geholpen. Je hebt het gevoel dat ze hun best voor je doen.
Sinds 1988 klant
De verkoper nam de tijd en legde alles goed uit. Een fijne ervaring en een mooie deal gesloten!
Uitstekend geholpen Prima service Tijd en geduld voor klant
Een zeer goede garage en fijn personeel vooral Marcel
Snelle transparante deal gemaakt bij aankoop en inruil auto.
Vriendelijk goed snel
Ontzettend goede dienstverlening. Aardige mensen die ruim de tijd voor je nemen.
goede service
Goed bevallen
Een fijne service, je voelt je gezien. Iedereen is even behulpzaam, wanneer je ook binnenkort!
Super goede service en zeer vriendelijk personeel
goed geholpen. vriendelijke medewerkers.
Snel en goed service
Perfect gedaan
alles prima gedaan, zelfs de vraag wie mijn auto zo goed maakt.
Rustig, behulpzaam en prettig contact.
Ik word goed geholpen alles wordt duidelijk uitgelegd
Prima. Ik werd goed, deskundig en volgens afspraak geholpen bij mijn aankoop van de vovo xc60
Doe maar gewoon… heerlijk!!! Geen gladde praatjes gewoon zeggen hoe en wat. Ga zo door!!!
Zeer tevreden over de verkoop de servicegerichtheid, geschikte auto gekocht en goed begeleid en geinformeerd over de keuzemogelijkheden binnen de selectie die voldeed aan de selectiecriteria
fijn dat er meegedacht wordt over hoe zo voordelig mogelijk de reparatie uit te voeren
Hoewel blij met de Toyota Corolla, is het enorm wennen aan de nieuwe gebruiken. Deze hybride auto past niet direct als een nieuwe jas bij ons. Sowieso de overgang naar een automaat, maar vooral het allemaal uitvinden van het scherm met audio, telefoon en nog steeds moeite met invoeren navigatiesysteem. Op kort termijn hopen we het onder de knie te krijgen, want we vinden het een enorm gedoe (de motor moet blijven draaien als je het navigatiesysteem probeert te doorgronden/in te voeren). Kortom, we vinden de auto mooi, maar zijn er nog erg onzeker in.