Met vragen gemeld bij de receptie ,duidelijk en netjes geholpen !
Via marktplaats bij dit filiaal in Delft uitgekomen. Tijdens de proefrit kwamen we ontdekten we een aantal kleine gebreken. Deze zijn door de verkoper netjes genoteerd en zouden met de afleverbeurt hersteld worden. Hiervan was de verkoper ook niet op de hoogte. Bij het ophalen van de auto waren de opgegeven punten hersteld. De auto is/werd afgeleverd met 6 maanden BOVAG garantie. Een voorwaarde hiervan is dat de banden een minimaal profiel van 3,5 mm hebben. Zonder dat ik het heb aangegeven, zijn alle vier de banden vervangen + 2 remschijven en blokken aan de voorzijde. Ofwel de dealer komt ook zonder aangeven zijn eigen afspraken goed na! Mocht er in de toekomst toch nog wat blijken en/of niet helemaal goed hersteld zijn hoop ik dat dit net zo netjes als bovenstaande aangepakt en opgelost wordt.
Goede service en snel geholpen met de reparatie van me ford focus
Prima, niets aan toe te voegen
Super vriendelijk en deskundigheid. Ik voelde mij als klant begrepen, ondanks dat ik een goedkoop autootje heb aangeschaft.
Prettig en snel geholpen.
Ben goed geholpen ,alleen beetje jammer dat 5 weken na aankoop van je auto een lampje kapot gaat , dat je dan het lampje moet betalen dat snap ik, maar ook arbeidsloon had iets meer service verwacht.
Ze weten waar ze over praten
Perfect geholpen door Digo na pechgeval met koppeling. Prettig overleg gehad over de schade, de kosten van de reparatie en andere zaken. Auto was snel weer klaar.
Snel en goede service
Mijn trouwe Yaris na heel veel jaartjes plezier ingeruild voor een jongere Toyota in een flitsende kleur blauw. Heel erg content mee. Vooral met de altijd weer betrouwbare service en de fijne en ontspannen onderhandeling. Leuk en ontzettend klantvriendelijk van A-Z geholpen door Ton. Niets dan lof!
Een betrouwbare Toyota dealer alsmede occasiongarage. Ze nemen de tijd voor je en behandelen iedere klant en zijn auto met respect. Heel fijn om hier steeds terug te gaan.
Kwam voor accu probleem en mocht auto direct achterlaten. Werd diezelfde middag gebeld omtrent probleem en met de vraag of ik akkoord ging met vernieuwing en de kosten. Toestemming gegeven en volgende ochtend kon ik de auto weer ophalen.
Vriendelijke meedewerkers,snel service
Er wordt over een oplossing nagedacht en een nog een stapje verder. Echt klantvriendelijk.
Na enkele bezichtigingen makkelijk een keuze kunnen maken. Vriendelijk personeel waar ik wel meer kennis en openheid van verwachtte. Snelle afwikkeling met keurige aflevering.
Vriendelijk personeel en een goede service vanuit het bedrijf!
Goede service geen lange wachttijden maar ook deskundig en vriendelijk.
Prima geholpen op afgesproken uur.
Belde voor Bandenwissel, afspraak kon toch snel ondanks drukte ertussendoor. Bij het brengen van de auto was het niet duidelijker dat er een fiets klaarstond, gelukkig was die er wel! Na de Bandenwissel bleef er een lampje oplichten in het Dashboard waardoor ik ben terug gereden en een monteur deze alsnog heeft uitgeschakeld. Auto prima schoon van buiten mee terug gekregen!
Hier in afgelopen november een mooie occasion gekocht. PERFECT geholpen door het service gerichte, aardige, kundige en absoluut fijne personeel. Mijn aankoop onderscheidde zich door wat aanloopproblemen aan mijn kant,maar ik heb nergens iets gevoeld van aversie of ongeduld. Prima en tot in de kleinste details alles afgehandeld.
Gewoon top
Goede communicatie over de werkzaamheden.
Goede service en super geholpen!