Werd snel geholpen toen mijn ruitensproeier het niet deed , er moest een onderdeel besteld worden en werd snel gebeld dat dit er was en verholpen, TOP!
Niets anders gewend.
Eigenlijk niets op aan te merken.
de bandenwissel ging erg voorspoedig. De auto is ook nog door de wasstraat gegaan, super!
klantvriendelijk en vlot
Op zich is Digo een goede garage met goede communicatie. Wij hebben twee auto’s in onderhoud op dezelfde dag. Na banden verwisselen moesten beide auto’s terug omdat de banden lek indicatie bleef branden. Dat werd wel verholpen
Ik ben door Ton op een zoals altijd deskundige manier geholpen, met de goede uitleg. De koop was een prettige ervaring. Mijn inruil en de keuze van een andere auto is door ons als prettig ervaren.
Zoals gewoonlijk goed geholpen
goed geholpen en goede advies
Bij DIGO motorenweg wordt heel goed geluisterd naar je wensen. De service is top: snel, degelijke kwaliteit en voor een scherpe prijs. Duidelijke informatie vooraf. Een kleine reparatie aan de airco viel nog onder de garantie, geen enkel probleem, even meegenomen bij het onderhoud.
Voelt vertrouwd
LANGE TYD HEB IK GEZOCHT NAAR EEN KLASSE GARAGE. DIE DACHT IK IN NOOTEBOOM (GRENS ROTTERDAM/BARENDRECHT,DIT IS ZEKER GEEN SLECHTE GARAGE)GEVONDEN TE HEBBEN MAAR,BY DIGO HEB IK DUS DE 2e MITSUBISHI IN MYN LEVEN GEKOCHT&IK WIL GRAAG KLANT BLYVEN BY DE Fa.DAN MOET JE TOCH KEUZES MAKEN IK GA ER NIET v UIT,BY DIGO BESODEMIETERD TE WORDEN. DIT IS IN HET VERLEDEN WEL GEBEURD(NIET BY NOOTEBOOM HOOR).EN WAS VOOR MY GENOEG REDEN OM WEG TE BLYVEN.MEN SNIJDT ZICHZELF IN DE VINGERS. IK HEB HET VOLSTE VERTROUWEN IN D.I.G.O.
Zou vandaag mijn auto ophalen helaas zit er een storing in dus duurt nog een weekje wel fijn dat het gecontroleerd is en gemaakt wordt maar ik had verwacht dat hij vandaag opgehaald kon worden
Geachte Fam P. Ja, jammer dat het niet gelukt is en dat de levering even is uitgesteld. Bij de laatste proefrit gemaakt door de werkplaats waren we niet tevreden , een storingslampje bleef wel uit maar kwam eerst 2 keer terug. Dat wilden we toch nader laten onderzoeken, we willen de auto wel graag goed afleveren. De storing is uiteindelijk gevonden, de onderdelen zijn besteld en ze worden bij de merkdealer gemonteerd. We weten zeker dat dit nu even vervelend is, maar op de lange termijn is dit de beste oplossing . Kwaliteit voor alles. Tot bij de aflevering! Ton van Langeveld DIGO
Direct handelen
Goeie service vriendelijk personeel, klokje in auto gereset, zonder te vragen. Bovendien prima prijs.
het is goede garage en je hoort heel goed geholpen
Bij de gesprekken over inruil en verkoop ben ik verkeerd voorgelicht. Dat er zoveel mogelijk verdiend moet worden bij de "handel" begrijp ik. Helaasis er over de verkoopwaarde, volgens de verkoper, niet het juiste vertelt. Ook bij de onderhandeling over de waarde van de gekochte 4 seizoenen banden zijn waardes verteld die niet overeen komen, met wat ik later heb gezien op internet, bij banden zaken. Helaas moet ik dan ook concluderen dat ik mensen niet aan zou raden om hier dan ook een auto te kopen mits je jezelf dubbel zo goed voorbereid. Helaas ben ik te goed van vertrouwen geweest, maar anders had ik de verkoop niet door laten gaan.
Geachte heer W, beste Henk , We hebben elkaar hierover gesproken . Ik heb u laten zien dat al onze bandenprijzen op de vakgaragedigo website staan, ook de banden die u gekozen heeft. Ze staan hier tegen zeer scherpe tarieven, maar er is altijd ergens een internet een bandenhandel te vinden die een paar euro voordeliger is. Dat de inruilprijs van uw inruilauto niet hetzelfde kan zijn als de verkoopprijs die we in de showroom vragen heeft natuurlijk te maken met kosten, overhead, klaarmaakkosten ,garantie, belastingen, advertentiekosten en marge. U heeft een prachtige auto gekocht, ik wens u heel veel plezier ermee en veel veilige kilometers. En, zijn er vragen, u weet ons te vinden. Team DIGO Motorenweg.
Na een grote beurd en APK was de uitlijning van de voorwielen niet goed. Resultaat was aan 1 kant versleten wielen en slechte wegligging. DIGO lost het op met nieuwe banden en een perfecte uitlijning. Prijs kaartje: 0 Euro!
Eerlijk gewoon vertellen hoe het zit. Dat is waar ik van hou in een woord geweldig
Altijd prettig contact en kon gelijk terecht
Vanaf stap 1 tot op het moment dat ik wegreed in mijn nieuwe Suzuki ben ik ontzettend goed geholpen door Mitchol. Tijdens het wachten op mijn nieuwe auto werd er direct een leenauto geregeld. Ook deden ze hun best om de auto sneller rijklaar te maken. Na 1 week kon ik hem dan ook ophalen. Alles was gedaan zoals beloofd en de auto was Picobello in orde! Super bedankt Mitchol je bent een topper! Je hebt dit gezinnetje weer super gelukkig gemaakt met een nieuwe auto!