Wij zijn echt blij met snel, behulpzaam en professionele service. Zij hielden zich aan alle voorbereidende afspraken. Mitchel Roos was erg behulpzaam met het regelen van de financiering en bezoek aan de RDW. Van harte bedankt voor mooie auto en goede service.
Al jaren goed
Goed geholpen en vriendelijk personeel
I bought a car based on photos on the website and trust which I have in a company. I picked up the car and all went well as expected!
Snelle service, Adequate detectie van het probleem, Duidelijke oplossing.
Altijd welkom. Vriendelijke mensen en koffie
Kreeg eerst een Renault als leenauto mee maar daar konik niet mee overweg Werd snel omgeruild voor een Toyota Yaris.
Bedankt voor de service en de mooie Toyota Auris station. Contact met Ton als zeer prettig ervaren. We hopen op veel fijne kilometers met de auto.
Fijne occasion gevonden. Duidelijke afspraken kunnen maken die werden nagekomen. Nette garage.
De afspraak was redelijk snel gemaakt. De punten waar ze voor belde om te doen wat minder, de auto nog geen 2 jaar en nu al "aanslag" op/bij de airco. Ook zou de ruitenwisser strepen geven maar dat was ons niet opgevallen. Ruitenwissers niet laten vervangen, airco wel laten schoonmaken anders gaat het stinken en dat willen we niet!
Ik woon in Boxtel vakgarage digo zit in Delft ik had een probleem met de auto werd heel netjes opgelost kon naar de vakgarage in mijn woonplaats om het te laten maken en de factuur kon naar digo gestuurd worden super maken nergens een probleem van
Heel prettig geholpen. Erg tevreden met mijn nieuwe auto
Prima service!!
ben gebeld over een aantal reparaties, service alvorens akkoord te geven. dit is zoals het hoort
Heel prettig
Er werd uiteindelijk niet veel van de geschatte prijs (kleine beurt) afgeweken.
GOEDE AFSPRAKEN, SERVICE UITGEVOERD ENZ.
Goede service, klantvriendelijk
Geen moeite is teveel voor deze mensen en ze zijn ook snel. Echt een uitstekend team.
Vriendelijke ontvangst. Wordt goed geholpen Wordt wel altijd duurder dan verwacht
Op zoek naar een goede occasion werden wij goed geadviseerd. Alles werd overzichtelijk op papier gezet en de koop gesloten. De occasion werd helemaal nagelopen: APK, nieuwe banden, remschijven, bougies, olieverversen enz. Ook werd er een trekhaak gemonteerd, zoals afgesproken. 20 september opgehaald. Rijdt prima blijkt na 850 km. En tot onze vreugde lag er in de kofferbak een nieuwe witte kentekenplaat. Dat is meedenken!! Kortom, wij zijn in onze nopjes met de auto.
Ontvangen door een deskundige verkoper
Groot compliment!!