APK en onderhoudsbeurt
Na het zien van een auto op de site van Toyota Digo hebben we per mail contact gezocht voor een offerte met inruil van de huidige auto. We kregen snel een interessant aanbod en maakte een afspraak voor een proefrit en dat was het begin van de aanschaf. Verkoper Mitchel Roos heeft zijn uiterste best gedaan om onze vragen naar tevredenheid te beantwoorden en deed dat duidelijk, snel en in onze ogen professioneel. Er zit 2 jaar garantie op de auto en na een paar dagen rijden zijn er wat kleine dingetjes die nog wat aandacht behoeven. Als deze gebreken net zo netjes worden opgelost als is toegezegd dan is het helemaal top bij Digo.
Op een prettige manier geholpen bij de aanschaf van een andere auto.
Fijne communicatie, flexibel, goede informatie en komen afspraken na. Onze auto is al langere tijd in onderhoud bij DIGO en we zijn altijd tevreden.
Klantvriendelijk en super geholpen
Aankoop oudere maar prachtige C5. De verkoopsite gaf exact de juiste info.
Super geholpen
Uitstekend geholpen door Ton. Locatie is verstopt
mooie auto gekocht, vriendelijke correcte aflevering
Eerste servicebeurt en APK na aanschaf occasion, prima service waarbij er een helder advies werd gegeven, goede prijs-kwaliteitsverhouding
Uitstekend vriendelijk
Prettige communicatie en uitleg.
snel gehoplpen, duidelijke afspraak, gedaan wat besproken.
Auto netjes opgehaald en terug gebracht voor een grote beurt. Geconstateerde aanbevelingen en kosten telefonische besproken.
Uitstekend service.
Kon gelijk terecht met mijn kapotte accu, heel vriendelijk geholpen!!
Auto werd keurig op tijd afgeleverd ondanks de drukte werd er alle tijd genomen om uit te leggen over de garantie en service .
Fijn
Ga zo door.
Er was wat onduidelijkheid over de noodzakelijke werkzaamheden voor de kleine beurt. Is gelukkig soepel opgelost.
Het was een prettige ervaring bij vakgarage Digo. Ik had twee auto's ter inruil en wilde daar een Corolla TS hybrid voor terug. De inruilwaardes waren reëel, wat ik moest bijbetalen net zo goed. Mitchel had geduld met mij en mijn kinderen en uiteindelijk ben ik met een goed gevoel weggereden in mijn TS. Was mooi om te zien dat mijn overleden moeders auto weer helemaal opgepoetst en gerenoveerd in de showroom stond. Had ze mooi gevonden.
ik ben heel goed geholpen
All seasons banden laten monteren en wintercheck
Best service
Door het ijs op de weg was schade ontstaan aan een bodemplaat. Die is snel gerepareerd door Digo aan de Motorenweg, ik kon gelukkig dezelfde middag nog terecht. En de rekening was heel goed te overzien.