daarom ben ik al zoveel jaren klant
Prettig geholpen tijdens de koop van mijn nieuwe Fiat 500C. Achteraf een klein mankement, maar dit netjes opgelost, dus prima service!
Ondanks de drukte bij de garage is mijn probleem direct opgelost. Met dit weer is het niet prettig zonder verwarming te rijden. Nogmaals dank voor de snelle service !!!
Balie zeer vriendelijk en behulpzaam
goede service netjes afgehandeld
Prima service en prijs
vlot telefonisch een afspraak kunnen maken, en goed en vakkundig geholpen
Marcel is een topper
kom al meer dan 30 jaar bij deze garage en ben nog steeds zeer tevreden
Goede snelle service.
Zeer snelle en goede service. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord.
???????
Vriendelijk geholpen op beide vestigingen. De auto's zijn erg netjes en veelal recent. Met veel plezier een mooie auto gekocht.
vriendelijk en perfect alles afgehandeld
Ik heb nog nooit zo'n fijne ervaring gehad bij het kopen van een auto. Voor de proefrit kwam de verkoper naar het woonadres. Dezelfde dag had ik de auto in bezit. Een week later is de auto ook nog volledig nagekeken en zijn de mankementen verholpen. Het is net alsof ik in een nieuwe rij. Ik beveel deze garage dan ook aan bij een ieder die op een fijne manier geholpen wil worden. Perfect dus en ook nog erg leuk.
Heel goed
Vanaf de kennismaking met de verkoper hadden wij een goed gevoel. Er werd duidelijk gecommuniceerd, geen druk. De auto had 2 kleine beschadigingen, dit is zonder morren keurig hersteld. Je ziet er niets meer van. Klasse!
Uitstekend geholpen, zeer service gericht, auto gevonden die precies aan mijn wensenpakket voldoet!
Zeer goede ervaring
Tevreden over werkzaamheden.
Snelle service
Zoek actie gegeven voor onze droom auto, die we gekregen hebben. Nadat de eerste auto defect was. Maar alles is top geregeld.