als er iets met mijn auto is, kan ik bellen en wordt snel en naar tevredenheid geholpen. Ben niet voor niets al jaren trouwe Toyota rijder
Altijd goed zoals altijd !!
altijd correct en deskundig in aanpak en oplossing
Klantvriendelijk
Vanaf aanschaf auto problemen met airco. Op een bepaald moment leiding vernieuwd en deed het goed. Met warmte van afgelopen tijd deed de airco het weer niet en dus naar garage. Alles nagekeken en gevuld maar deed het nog niet. Weer terug en nieuwe afspraak gemaakt. Alles weer nagekeken en het bleek dat het vulapparaat niet goed had gewerkt. Alles opnieuw gedaan en kreeg geen extra rekening buiten de €119,- die ik al betaald had. Als alles blijft werken ben ik een tevreden klant.
Zeer plezierig ontvangen. Vervangende auto stond klaar. Keurig geïnformeerd over voortgang en tijdstip auto gereed. Auto zelfs gewassen terug gekregen. Super service!!!!
ok
Accuraat
Goede inschatting van de kosten vooraf, heldere communicatie over meerwerk.
prima service en deskundigheid bij aankoop gebruikte auto
Vakmanschap
Jammer dat het uitlezen vd auto computer mij ruim 59 euro koste terwijl mijn auto er al jaren in onderhoud is.
Zeer vroendelijk, deskundig en betrouwbaar.
vriendelijke monteurs, tussentijds bericht m.b.t. reparaties en prijs, gedaan wat is afgesproken
Goede advisering
Vlot en prettig verlopen contact
Goed en snel geregeld.
De informatie betreffende de Citroen Picasso C4, verstrekt door DIGO aan onder meer Auto track, komt overeen met de werkelijkheid. De verkoper is een jonge zeer rustige en kundige persoon, die alle tijd heeft genomen om ons optimaal te informeren, mede door een goede afspraak te maken waar en wanneer. De inruil was conform hetgeen wij wilden. De proefrit bevestigde de juistheid van onze keuze. De vakgarage heeft behoorlijk geinvesteerd om de auto in een prima staat meeneemklaar af te leveren, o.m. 4 nieuwe banden, 2 nieuwe remschijven, rondom nieuwe remblokken, 1 nieuwe airco condenser, 1 APK tot juli 2021 en een beurt. Na een week controlelampje motormanagement. Dit gemeld bij de chef werkplaats Marcel. In overleg met de Citroen werkplaats te Vlissingen en Marcel werd door de computer een update aangebracht van het motor management systeem. Dit leidde tot opheffing van de storing. Een en ander wordt vergoed door DIGO.
Goed werk geleverd, netjes en correcte benadering, advies en hulp bij afwikkeling/inruilen auto en aanleveren occasion. De moeite om eens te komen kijken.
Heb er een auto gekocht en ben zeer tevreden hoe we zijn geholpen. Aardige mensen en prima service
Er is goed telefonisch overleg gepleegd over de te nemen stappen.
altijd vriendelijk en service-gericht ik zou mijn auto nergens anders toevertrouwen
Kleine problemen worden tussendoor zonder afspraak verholpen.
Prima, niks te klagen.
heb gisteren mijn auto gekocht bleek een sensor kapot te zijn terug gebracht en nieuwe er ingezet ..TOP