Om een afspraak te verzetten deed men veel moeite en het lukte
A
In oktober occasion gekocht was iets afgebroken bij de pijltoetsen van de olie. Ze hebben me gelijk en supergoed geholpen. Je bent echt een klant. Super vriendelijke personeel met goede uitleg. Jullie zijn toppers. Heel erg bedankt.
Goede service aardige mensen
Zonder tijdsdruk kunnen spreken over inruil van mijn auto. Deskundig en hulpvaardig gesproken.
Goede service, vriendelijke personeel.
Na 6 maanden al gelijk problemen
Vlotte service, naar verwachting.
Makkelijk afspraak naar wens kunnen maken. Vooraf duidelijke inzicht in de kosten gekregen. Kosten klopten bij het afrekenen precies.
Schadereparatie zeer goed gedaan en binnen budget. Het was een goed koop, waar voor je geld. Zou eigenlijk normaal moet zijn bij iedere garage.
Altijd op zoek naar een oplossing, als je een probleem hebt met de auto.
Ben niet anders gewend.
Ik kreeg duidelijke uitleg en werd vriendelijk geholpen.
Je word goed geholpen en ze denken met je mee. Beurten worden naar tevredenheid uitgevoerd.
Werdt aandachtig geluisterd toen wij voor een service beurt kwamen.
Duidelijke communicatie, je weet waar je aan toe bent
Ik ben zeer goed geholpen bij de afhandeling van de schade die ik had, nogmaals heel erg bedankt.
Komt afspraken na , zelfs de auto wordt voor je gewassen .!
Ze komen al hun afspraken na.
Apk en beurt waren natuurlijk afgesproken. Extra werkzaamheden zijn duidelijk gecommuniceerd vwb noodzakelijk wenselijk of aankomend onderhoud. Evenals de kosten voor noodzakelijk. Werd gebeld toen de auto weer klaar stond. Zoals afgesproken
Superfijne werkplaats
Het was tijd voor een groot onderhoud. Dit werd snel gedaan. Ook een paar zaken aangegeven, dit werd ook snel uitgevoerd. De prijs was wel wat hoog.
Ik kom al bij digo sinds jaar en dag en het is mij altijd goed bevallen. De vriendelijkheid, deskundigheid en kwaliteit zorgt ervoor dat ik ook altijd terug blijf komen.
Dit heeft geen aanvulling meer nodig!