Luisteren goed naar de klant, hebben kennis van zaken en altijd correct en vriendelijk. Ook monteurs die toevallig naar de balie lopen.
Top geregeld
Ik ben heel goed geholpen
snel en goed geholpen
Vriendelijk duidelijk
Vriendelijk, behulpzaam, warm welkom, laagdrempelig om vragen te stellen, prettig geholpen.
Goeie service, vriendelijk en vakkundig personeel
Goede service en klantvriendelijkheid
Zeer netje
Sinds 2002 klant, DIGO heeft mij nog nooit teleurgesteld, het is een kwaliteit garage en ik kan een ieder dan ook DIGO aanbevelen.
De baliemedewerker zou wel wat vriendelijker en spraakzamer mogen zijn. Loopt weg zonder iets te zeggen en laat je tijdlang wachten. Inhoudelijk scoorde hij wel een voldoende.
Goede service en afspraken over extra en noodzakelijk onderhoud. Ik breng al jaren nu meerdere gezinsauto\'s langs bij Digo voor onderhoud.
Fijne terugkoppeling, goede planning, lastig om juiste telefoonnummer te vinden
Onverwacht mijn auto moeten laten repareren. Snel en vakkundig gebeurd, kon de auto achter laten en is dezelfde dag nog gemaakt.
We hebben net onze nieuwe auto opgehaald.
Klant vriendelijk