Deskundig, transparant, behulpzaam!! Dit bedrijf is een voorveel voor alle autobedrijven in Nederland!!!
Ervaring met de verkoop was prima, alleen een slechte auto gekocht. Verlichting achterzijde waren veel lampen stuk, na een dag rijden bobine stuk,in de kofferbak lag allemaal water dus waarschijnlijk ergens een lekkage. Aanschaf was met in ruil 800,- ik weet je neemt een risico en geen garantie, maar de verkoper gaf wel aan dat het nog een prima auto was. Mijn kosten zijn na nog geen week al 300,- en de vraag is wat komt er nog meer. Kortom ik heb best wel mijn bedenkingen bij deze aankoop en had beter de inruil auto nog even kunnen houden. Deze auto citroen c5 met kenteken 60-hl-vb is helaas een miskoop en stond al een tijd bij u te koop. Als je dan spreekt over deze ervaring dan vind ik het slecht dat een vakgarage dit soort auto\'s verkoopt. Ik dacht ik ga juist niet bij een handelaar maar naar een gerenommeerd bedrijf die goed staat aangeschreven en helaas ook daar kan je een slechte auto kopen. U begrijpt dat ik dus spijt heb van mijn aankoop. Aangezien ik niet in delft woon en in Amsterdam werk heb ik de bobine ergens anders laten maken. De auto heb ik gekocht dinsdag 19-02-2019. Nogmaals voelt dit niet fijn en ik vind het jammer dat ik deze ervaring heb opgedaan bij uw organisatie. Met vriendelijke groet Daniel Copier
Geachte Hr Copier, Jammer dat de auto een valse start had en niet aan de verwachtingen voldeed. Ook al was het u bekend dat de auto door de vorige auto in deze staat was ingeruild en dat we er niets aan hadden gedaan, is het toch vervelend dat er binnen een dag kosten zijn. Het is toch een heerlijke ruime auto met een kleine prijs van € 900,- Zoals afgesproken stuurt u me de rekening en helpen we daar een stukje in mee. Wel is het fijn om te horen is dat hij inmiddels lekker rijdt. Van ons uit dus veel fijne en veilige kilometers gewenst! Ton van Langeveld Vakgarage DIGO
Altijd super goede service, winden er geen doekjes om. Reperaties & onderhoud worden ook altijd keurig uitgevoerd.
Lekke band en wederom hele snelle service!!
goed.
Niet echt een goede ervaring dit keer. meer geld genomen dan de toyota advies prijzen. ook de meneer aan de balie was niet aardig.
Vriendelijke en eerlijke service
Prima service en handige plek om een uurtje te wachten met koffie en leestafel. Perfecte locatie op 200 mtr van station.
Goede service!
Perfect, vriendelijk en behulpzaam