Goed en snel geholpen ,Jan heeft verstand van wat hij doet en dat is wel prettig.
top, alles gepasseerd zoals afgesproken en ruim voor de afgesproken tijd klaar
kom al vanaf kleine jongen in dit bedrijf en zal er altijd blijven komen altijd behulpzaam je bent er nooit teveel maar net genoeg
Pechhulp geregeld voor 2023
Altijd snel geholpen en vriendelijk.
Fijne, deskundige garage. Voordat er kosten werden gemaakt werd ik eerst netjes gebeld.
Super sevice
Uitstekende service
Zie hierboven
Als we de auto bijvoorbeeld voor de apk of beurt brengen duidelijk uitgelegd. Ga zo door Vriendelijk personeel
Betrouwbare garage. Stipt in afspraken nakomen. Goede en snelle service, zeer klantvriendelijk. Niet altijd de goedkoopste maar wel waar voor je geld
Vriendelijk en behulpzaam
netjes te woordt gestaan en de tijd genomen.
Mijn Suzuki is heel oud en ik ben ook oud. Een betere service is nauwelijks denkbaar
Een vakgarage om op te bouwen, vriendelijk, deskundig en redelijk geprijsd. Beslist veen aanrader
Altijd vriendelijk, eerlijk en servicegericht.
zéér tevreden over accuraatheid, service en vakbekwaamheid
Goede contacten met eigenaar verkoper
uitstekende ervaring
Fijn bedrijf, goede service en erg vriendelijk.
Het is fijn dat er snel plek was om onze auto te laten repareren. Een leerauto was geen probleem en ben zelfs even naar huis gebracht toen die nodig was. Netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen van de reparatie en netjes op tijd klaar.
Jan je danst al beter dan vorig seizoen maar het gaat al beter. . Er is nog wel werk aan de winkel Dat hij wat soepeler wordt. Ik zelf denk wel dat het goedkomt Je kan het Jan ik blijf je steunen Gr Michel
Nieuw-Loosdrechtsedijk 167
1231KS Loosdrecht