Vorige week occasion gekocht voor mijn dochter. Een mooie, fijne auto. Uit ervaring kopen we liever bij een regionale vakgarage, dan handelaar. Al eens eerder hier een auto gekocht en service was prima.
zeer goed
Goede en vriendelijke service
goede service, wordt gelijk hulp geboden
Netjes geholpen bij de aankoop van mijn auto.
Prima service, aardige mensen bij balie en in de werkplaats. We voelen ons thuis en worden altijd goed geholpen.
nieuwe cliënt, goed geholpen met zoeken naar andere auto naar wens. Alle ruimte om te zeggen wat ik wil en er is niets opgedrongen. Vervolgens goed advies om huidige auto te laten maken en dit vervolgens keurig gedaan en rijdt weer fijn!
Fantastisch. Weer geholpen ook al was het zo druk dat het eigenlijk niet kon. Gisteren zonder zorgen weer met de auto flink kilometers gemaakt. Heel erg bedankt natuurlijk.
goed en betrouwbaar team
hele fijne garage! persoonlijk contact en snelle service.
op loopafstand dus gemakkelijk bereikbaar. gefft me \'n vertrouwd gevoel ook al zijn ze geen merkdealer. Geven verstandig advies
Altijd goede service en kwaliteit staat altijd voorop.
Goed en deskundig personeel en leiding.
Prima bedrijf met een hoog service gehalte, vriendelijke mensen met vakkennis.
Een goed bedrijf met eerlijkheid en duidelijkheid ze hebben verstand van zaken
openheid in zaken, duidelijkheid en gehoor gegeven aan wensen.
Alleen nog maar goede ervaringen met garage de Wit. Ook als je zomaar langskomt omdat er een melding op je display staat en je daar een vraag over hebt, hebben ze tijd voor je. En als het iets kleins is, lossen ze het gelijk op.
De Diamant 6
2872 ZZ Schoonhoven