Jullie zijn een fantastisch bedrijf. Ondanks jullie eigen drukte doen jullie er alles aan om mee te denken en mij te helpen voor een alternatief
Jong energiek bedrijf waar kennis niet ontbreekt. klantgericht.
Vakkundige mensen, die mee denken met de klant
Super goede service, betrouwbare prijzen en goede inruil mogelijkheden. 👍 Zeker de moeite waard om voor naar Schoonhoven te rijden!
Betrouwbaar en snel
Heel goede garage ! Goeie ervaringen, een aanrader!
Zou binnen 2 dagen gerepareerd zijn, maar duurde helaas toch een derde dag. Als extra service is wel gelijk de auto gewassen, dat is zeer fijn. Verder rijdt de auto na onderhoud prima.
Door het koude weer stonden we met een kapotte accu. Toevallig konden we op zondag de auto op het terrein van de garage achterlaten. Op maandag werd de reparatie keurig uitgevoerd en de auto weer thuisbezorgd. Perfecte service!
Erg meedenkend, oplossingsgericht en vakmensen.
fijne service
Ik ben al een paar jaar tevreden klant.ik word altijd netjes gehlpen
Ik kon snel terecht dat is erg fijn, goede service en erg vriendelijke.
Goed, staan graag voor je klaar!
Wat voor de één een probleem is, is voor Vakgarage De Wit een uitdaging en dan ook nog één die met succes en op vriendelijke wijze is opgelost. Dank!
Nette afhandeling bij aanschaf occasion. Na aanschaf motorisch probleem onder garantie opgelost. Hierover zijn wij zeer tevreden!
Goede service en zijn zeer persoonlijk behulpzaam.
Al jaren prima
Goede service en eerlijke prijzen
De Diamant 6
2872 ZZ Schoonhoven