Vriendelijk, servicegericht, vakbekwaam en behulpzaam.
Snelle en goede service.
Staan altijd voor je klaar, goede service
Heel goed en aangenaam
Bij mijn eerste bezoek ben vriendelijk en correct te woord gestaan. Zeer klant vriendelijk door even thuis te zijn gebracht tijdens de periode dat de auto ter controle en reparatie was. Ook werd er niet van op gezien dat ik zelf de auto aan de onderzijde wilde inspecteren. Goed overleg gehad met de monteur over het onderhoudstraject. Een minpuntje vond ik op de rekening waar ik het bedrag voor de APK erg hoog vond in vergelijking met wat ik daarvoor over het algemeen gewend was. De APK was dan goedkoper omdat dit tegelijkertijd werd uitgevoerd met de onderhouds beurt.
Zeer goed. Vriendelijk, meedenken, schoon, straalt vertrouwen uit, wat later blijkt. Gaan ver in serviceverlening.
Geweldige service, hoe druk het ook is ze helpen je altijd correct. Creatief in oplossingen als er spoed is en hanteren redelijke prijzen.
Prima, ze staan altijd voor je klaar en wanneer je auto bij hen staat, wordt er altijd eerst overlegd. Ze gaan niet zomaar aan de slag voordat jij toestemming hebt gegeven.
Klant vriendelijke en meedenkend.
Alleen maar positieve ervaringen. Vakkundig en een geweldige service
Klantvriendelijk, staan voor je klaar. Auto gekocht nog geen servicebeurt ervaren.
prettig bedrijf, volledig te vertrouwen, ben wel benieuwd hoe het in de toekomst met de kwaliteit zal gaan. Bedrijf groeit erg hard. Tot op heden gaat het goed.
Deskundig en service gericht voor een eerlijke prijs.
Goed geholpen door Rik!
Na onenigheid met mijn eerdere garage stond De Wit Auto\'s te Schoonhoven direct met een leenauto klaar en heeft de auto gerepareerd. Ze staan echt voor je klaar en denken met je mee.
De Diamant 6
2872 ZZ Schoonhoven