Kees Jan en collegas weten dat ik heel zuinig ben op mijn youngtimer. Ze weten precies wat ik verwacht van ze, en ze voldoen volledig aan die verwachting. Communicatie is altijd open en volledig. Mijn auto is daar nu bijna 5 jaar in onderhoud en ik heb nog nooit problemen gehad over beurten etc. Prjjs/kwaliteit is in mijn ogen gewoon goed. Ik kies er voor om alleen originele onderdelen in de auto te hebben, en zelfs dan heb ik het idee dat de verhouding prima is. Mijn auto blijft in onderhoud bij De Wit!
Altijd vriendelijk en meedenkend. Bieden oplossingen. Brengen je tussentijds op de hoogte. Alles gaat in overleg dus nooit geen verrassingen. Heel persoonlijk beleefd contact, alle medewerkers begroeten je. Snelle en goede service.
Altijd super goed geholpen!
Komen voor alle auto's van het gezin bij deze garage! Betrouwbare en kundige monteurs. Laten je van te voren weten wat de kosten ongeveer zullen zijn, en zullen niets onnodigs doen/berekenen. Deze mannen zijn TOP!
Klant staat voorop, goede communicatie tussen klant en garage. Bedrijf straalt positief werkklimaat uit
Doen hun uiterste best je te helpen als er nood aan de man is. Zeer aardige en vakbekwame mensen.
Al jarenlang goede ervaring
Voor mijn dochter een gebruikte auto gekocht. Ondanks dat de auto al wat ouder is, is deze in een prima staat afgeleverd met 12 maanden BOVAG garantie. Bij de gebroeders de Wit voel je je nog klant. Prima geholpen.
Bus gehuurd...prima geholpen...normale prijzen.
Afgelopen zomer onze auto gekocht ondanks dat de auto al een stuk ouder was kregen we een jaar garantie en is de auto keurig afgeleverd. Ook de daarna ontstane airbag storing is binnen de garantie verholpen. Wij zijn enorm tevreden
Denken goed mee, helpen waar ze kunnen. Goede prijsafspraken. Top garage
Bij deze garage echt het idee dat ze je geen kosten proberen te verkopen die niet nodig zijn. Ze denken ook met je mee. Niet veel bijzonders over te vertellen maar gewoon goede eerlijke service.
Al jaren enorm blij met deze garage en mensen die er werken
Door de ANWB bij de garage gebracht en tussen de bedrijven door hebben ze tijd vrij gemaakt om onze auto te repareren. Zelfs meedenken in een goedkopere oplossing! Top gedaan. Wij zijn er erg blij mee.
Zeer klant vriendelijk en altijd behulpzaam en meedenkend
Airco deed het minder, kon de volgende dag terecht. Heel plezierig tijdens een hittegolf. Kop hier echt al jaren met plezier. Top garage!!
Snelle en goede afwikkeling van reparatie cq vervangen van onderdelen tegen een redelijke prijs.
goede afspraak en helder gesprek over en weer . beste service . Ook reparatie van jonge oldtimers voor zover mogelijk .
Kennis van zaken, nemen de tijd voor je, altijd vriendelijk.
Makkelijk afspraak maken, hoge kwaliteit en persoonlijke service
Zeer betrokken garage. Zonder gezeur op vakantie door zeer snel ingrijpen van de vakgarage
Kwam daar kijken voor een bus, het zijn geen verkopers maar juist dat stond mij wel aan, want ik heb liever dat je weet hoe het in elkaar zit en eerlijk bent zodat ik zeker weet dat ik wat moois koop. En dat is gelukt dankzij garage de Wit
Snelle en correcte service.
De Diamant 6
2872 ZZ Schoonhoven