Erg prettig dat ze goed luisteren naar probleem. Niet te snel conclusies maar netjes en betrokken. Alle reparaties verlopen volgens afspraak. Heel netjes in contAct en after service. Heb wel de kentekenplaathouder met de naam van Vakgarage erop laten verwijderen na spontane plaatsing, want daar hou ik niet van op m’n auto.
APK laten uitvoeren, eerlijke keuring en advies gekregen!
Voor het eerst bij vakgarage Wit. En we zijn fantastisch geholpen.
Sinds enige jaren ben ik een zeer tevreden klant. Afspraken worden nagekomen, prijzen worden eerst doorgegeven alvorens wordt overgegaan tot reparatie(s) Bij de aanschaf van een andere auto wordt er altijd meegedacht en gedacht in oplossingen. Henk-Jan, Klaas en het team, ga zo door! Ik beveel Vakgarage de Wit in Schoonhoven een ieder dan ook ten zeerste aan!
Klantvriendelijk, goede service en goede info en uitleg van te voren.
Vakgarage de Wit heeft ons tot op heden uitstekend geholpen. Er wordt goed gecommuniceerd en een goede service verleend. Ze hebben oog voor de veiligheid (wij rijden oudere auto's) en geven onafhankelijk eerlijk advies. Het is een prettig bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Topgarage. Vriendelijk altijd behulpzaam goede prijs en vooral betrouwbaar. Ga zo door
Zeer fijn geholpen,snelle service ! En top kwaliteit . Personeel denkt met je mee naar een passende oplossing! Als ik weer wat heb kom ik zeker terug.
Na al een eerdere hele goede ervaring met deze garage bij de aanschaf van onze mooie auto, hebben wij opnieuw een hele goede ervaring dit keer bij het oplossen van een storing van onze mooie auto. Helaas bleek er na vernieuwen lampje een technische storing in onze auto te zijn ontstaan en de ANWB kon dit niet oplossen. De eigenaar van de garage is s'avonds met leen auto naar ons toegekomen (wij wonen zeker niet in de buurt) en heeft onze auto meegenomen naar de garage in Schoonhoven en daar is de auto nagekeken en gereset en hebben wij de auto 2 dagen later weer opgehaald. Opnieuw TOP!! Service, klantvriendelijk, deze garage en de mensen die er werken onderscheiden zich op alle vlakken van heel veel garage's, alles is goed bespreekbaar en wordt netjes opgelost. Wij zijn zo tevreden dat wij ook voor onderhoud bij deze garage willen blijven, ondanks dat dit 1 uur rijden is en dat zegt genoeg over de kwaliteit van dit bedrijf. Wij zouden deze garage dan ook aan iedereen aanbevelen. C.J. Koomen-Piek Hillegom
Dit bedrijf heeft de zaken op orde en is meedenkend met de klant.
Goede service en klantgericht
Een zeer prettige, klantvriendelijke en servicegerichte benadering. Ook ruim de tijd krijgen om juiste keuze te maken bij aankoop van occasion en totaal geen druk van verplichting of om haast te maken met beslissing, alle lof voor Klaas. Komen tot nu alle afspraken goed na en auto is in perfecte staat opgeleverd TOP!! De enigste reden dat het geen score 10 is, is omdat je toch altijd vindt dat je te weinig voor je zeer mooie ingeruilde auto krijgt, maar voor de rest is alle service zeker een 10 waard. Wij hopen probleemloos met de occasion veel veilige KM'ers te rijden, en indien nodig ook de zelfde service te ervaren bij mogelijke problemen, die wij uiteraard niet hopen te krijgen :-)
Klantvriendelijk, oplossend, meedenkend en goede service.
De Wit is/zijn fijne mensen die je eerlijk te woord staan. Als je een garage zoekt waar je niet het gevoel bij krijgt dat je opgelicht wordt, zou ik hier zeker naar toe gaan. Ze hebben een menselijke insteek en een hoop begrip. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit nog ergens anders heen zou gaan
Uitstekend!!!!
Klantvriendelijk en meedenkende medewerkers. Bellen om te bespreken wat er gedaan moet worden. Geven eerlijk advies.
Zie bovenstaand commentaar
Mijn ervaring bij deze garage is heel goed. Ik ben heel netjes te woord gestaan en goed advies gekregen. vindt de garage fantastisch.
In alle opzichten een prima garagebedrijf!
Ik ben al een aantal jaar klant bij de Vakgarage de Wit en ik ben nog steeds enorm tevreden over de geleverde service. Ik kan vaak direct terecht met een probleem zonder hier altijd een afspraak voor te maken. Kleine problemen worden direct opgelost en grotere problemen worden netjes ingepland. Ik beveel Vakgarage de Wit dan ook vaak aan in mijn netwerk!
Ik doe al jaren zaken met de Wit, al vanaf toen zij in het vorige pand zaten, en je kunt er altijd terecht met welke wens op mobiliteits-gebied dan ook. U vraagt , zij draaien. Altijd net even dat kleine beetje extra moeite en aandacht dat gedaan wordt, maken dit bedrijf tot een bijzondere en goede partner. Je zult merken dat je hier te maken hebt met een familiebedrijf, waardoor de aandacht voor de klant net even die extra touch heeft. Ik heb al vele mensen de Wit aangeraden, en telkens komen zij na gedane arbeid terug en zeggen dat de rekening zo meevalt. Ook het personeel wat er werkt is altijd even vriendelijk en vakkundig, dus absolute aanrader!
Jullie halen het onderste niet uit de kan. Gevolg hiervan is dat het vertrouwen van klanten groeit. Loyaliteit van jullie klanten leidt tot de continuïteit van jullie bedrijf. Eerlijkheid duurt het langst.
Ik ben inmiddels al heel wat jaartjes vaste klant bij De Wit. En ik heb echt nog nooit een slechte ervaring gehad. Hoe moeilijk alles er ook voor stond, ze zijn altijd meer dan bereid geweest me weer op weg te helpen. Niets dan lof voor dit bedrijf!
Vakgarage De Wit is een zeer goede garage. Altijd klantvriendelijk, ze denken met je mee en geven een goed advies.
Netjes geholpen en binnen beloofde tijd klaar, echt super!
De Diamant 6
2872 ZZ Schoonhoven