'Smorgens gebracht, ,savinds klaar, was apk keuring.
Goede bekwame medewerkers, eigenaren. Mijn auto kwam na grote beurt weer als bijna nieuw thuis
Fijn dat er een leen fiets is
Snelle service en vriendelijk personeel
Gewoon een eerlijk verhaal zonder druk om iets wel of niet te laren repareren.
Altijd goed en netjes
Alles in mondeling overleg en goede service
snel geholpen, duidelijke afspraak. volgens juiste tijdsplanning verlopen. afgesproken werkzaamheden zijn verricht.
Werd snel geholpen. Kon de auto meteen weer komen ophalen. Netjes afgeleverd.
wordt netjes geholpen krijg goed advies krijg de keus tussen dure of goedkopere onderdelen met hun ervaring daarmee komen afspraken na
Wordt altijd snel geholpen, laatste keer had communicatie over benodigde tijd beter gekund.
Zoals altijd wederom netjes geholpen bij Vakgarage de Wit Schoonhoven. Vakkundig advies en reparatie, daarnaast altijd vriendelijk en duidelijk in de communicatie.
Na de aankoop van mijn occasion kan ik zeggen dat mijn algehele indruk is dat we met professionele vakmensen te maken hebben die doen wat ze zeggen. Zelf woon ik niet echt in de buurt, maar het is het omrijden waard. Zeer prettig zaken doen op deze manier! Een blijvertje.
Zijn altijd wel hulpvaardig, mócht je iets nodig hebben, wat niet direct op het "lijstje" staat. Fijne mensen.
Onze auto is al jaren bij de Wit in onderhoud. Gebleken is dat zij dit met volle inzet doen en echt verantwoording nemen als dat nodig is. Klasse.
Je wordt er altijd snel en vriendelijk geholpen. Ook als je zonder afspraak langs komt voor een kleinigheidje staan ze voor je klaar.
Goed!
Snel en goed geholpen !
Goede meedenkende service, staan altijd voor je klaar
Zoals gewoonlijk werd ik weer prima geholpen bij APK, wisselen banden, en wat klein onderhoud.
Goed advies, netjes geholpen en netjes afgehandeld.
Top bedrijf, super aardig
De Diamant 6