Al jaren bij deze betrouwbare garage. Altijd goed geadviseerd met persoonlijke aandacht. Betaalbaar, zeker in vergelijking met merkdealer.
Prima service, klantvriendelijk, deskundigheid en snel geholpen!
goed en correct gewerkt
Wordt altijd goed en prettig geholpen met de juiste deskundigheid en analyse
Plezierig
Er wordt actief meegedacht over een oplossing
Hier heb je nog ouderwetse service. Fijn bedrijf is het aanbevelen waard.
Goede communicatie, snelle en gedegen service.
prettig, professioneel, snel en vakkundig
de service is uitmuntend en ze zijn ook zeer deskundig
En een fijne electrische fiets te leen!
Goede service en duidelijke afspraken. Uitstekend en vertrouwd onderhoud. Afgelopen week 10 oktober APK en grote service beurt voor een keurige prijs. Alles volgens het boekje van de officiële dealer.
Ik heb een auto gekocht bij Vakgarage Euro CAR Service. Echt goede ervaring opgedaan met het kopen van mijn eerste auto. Uitstekend goed geholpen. Echt een aanrader.
Ik kom hier al een paar jaar, laagdrempelig, nemen altijd de tijd om te kijken en een eerlijk advies te geven. Zeer kundig en meestal kan je snel terecht.
prettig contact, kom al jaren bij mr. Florissen
Toppie garage , vertrouwd vriendelijk, na 19 jaar zonder te veel kosten nog steeds dezelfde auto rijden , dat zegt toch wel wat
Fijne service , heel blij mee!
Staan altijd klaar, ook bij onverwachte dingen! Heldere communicatie en deskundig werk.
Waar ik mij in het verleden nog wel eens aan de goden overgeleverd voelde, als het ging om reparaties aan mijn auto, heb ik dit bij Vakgarage Euro Car Service helemaal niet. De communicatie was vriendelijk en helder en ook werd gedaan wat nodig was, zonder dat ik allerlei zaken 'aangesmeerd' kreeg. Heel prettig!
het bedrijf en de mensen zijn zeer klantgericht en altijd bereid om op korte termijn te ondersteunen.
Wanneer je ook komt, je wordt altijd zo snel mogelijk geholpen.
Moest binnen 2 weken mijn auto apk laten keuren en ondanks dat de agenda overvol was werd dit toch even tussendoor geregeld. Top service! Vriendelijk geholpen!
Erik pakt altijd weer proactief de vraag op en denkt met me mee.De service is daarmee gericht. De reparaties zijn altijd goed en de prijs kwaliteit s goed te noemen!
Er werd creatief naar een oplossing voor een probleem gezocht.
Fornheselaan 210 A
3734 GE Den dolder