Eerste keer onderhoudsbeurt Mercedes C180 Kompressor uit 2008. Zeer klantvriendelijk benaderd en duidelijk verhaal over wat er was gedaan en wat de staat van de auto is. Zeer ter zake kundig en geen verassingen door goede communicatie. Het kan dus… Dit is mijn nieuwe adres voor regelmatig onderhoud.
Snel service en goede communicatie
Snel en vakkundig geholpen.
Goede en snelle service
Vriendelijk en vakkundig!
Goede service. Zelf te laat met het maken van een afspraak voor Apk, door eigenaar tussendoor gepland. Super snel geholpen, eerlijke adviezen.
Niet voor niets al 30 jaar klant.
Servicekosten en communicatie geheel naar mijn verwachting.
Heerlijk om zo’n groep professionals in de buurt te hebben aan wie je je auto kunt toevertrouwen.
Hele goede en vriendelijke service.
Vriendelijk en vakkundig
Opmerking over schokbrekers die "zweten" klopt, was ook al tijdens APK gemeld. Volgens Euro Car Service bekend bij dit merk en wordt meestal niet erger dus niks doen nu. Fijn dat er geen reparatie wordt "bedacht"!!
Zeer servicegericht en meedenkend en goede prijs/kwaliteit verhouding. Jarenlange tevreden klant.
Ik word bij deze garage altijd prettig te woord gestaan en duidelijk voorbereid op mogelijk komende kosten bij de volgende beurt.
Helemaal prima de luxe
Altijd bereid.de problemen zo goed mogelijk en snel op te lossen.
Ook al ben ik verhuisd, ik blijf hier komen!
Prompte vakkundige en vriendelijke hulp
Afspraken altijd duidelijk en helder. Telefonisch terugkoppeling van bevindingen en voor een redelijk tarief.
Al jaren laat ik het onderhoud aan mijn wagen hier verrichten. Erik en Ricardo zijn top! Altijd zoeken ze naar de beste oplossing voor ieder probleem. Warm aanbevolen!
Ik ben snel en vakkundig geholpen met de ApK keuring
Ik kon vrij snel een afspraak maken voor en APK-keuring. De uitlaat moest vervangen worden en toen die niet op tijd werd geleverd ben ik op tijd gebeld dat, de afspraak die dag niet kon doorgaan. Alles is naar tevredenheid afgehandeld. Ik kan voorlopig weer vooruit.
Mijn eerste ervaring hier voor een APK van een oldtimer. Wat opvalt is de ongedwongen sfeer en de deskundigheid. Ben op zoek naar een nieuwe garage voor mijn 2 auto’s en denk die gevonden te hebben.
vriendelijke mensen, deskundig en snel en "normale" tarieven
Fornheselaan 210 A
3734 GE Den dolder