Vriendelijke mensen wordt goed geholpen koffie .ook lekker
Vriendelijke mensen wordt goed geholpen koffie .ook lekker
Al jaren klant bij Eric …altijd een goede service. Duidelijke afspraken, leen auto …beste service die je kunt krijgen.
Snelle service, kreeg een elektrische fiets aangeboden zodat ik niet hoefde te wachten. Dus prima geregeld
Heel prettig. Ondanks het een garage is, voelde ik ook een huiskamer sfeer. Auto was vlug klaar, mensen erg vriendelijk. Ja, ik vertel dit voort. Helemaal top!
Prima uitgevoerd. Irritatiepuntje: Ik kies een tijd op de website maar blijkt in de praktijk niet te kunnen. Kom ik (met moeite) om 08.00 uur is mijn auto pas om 16.00 uur klaar. Daar baal ik dan goed van. Haal die optie dan weg. Positief: heel fijn dat er een leenauto was om thuis te wachten.
Een prettige garage waar men met je meedenkt en kundig de reparaties uitvoert.
Mijn oude auto rijdt als een zonnetje. Alle onderhoud wordt netjes besproken. En je wordt gewaardeerd als klant. Waarvoor ik tussendoor ook kom, ik wordt altijd geholpen.
Zoals altijd perfecte service
Klant krijgt aandacht. Er wordt gericht onderhoud gedaan zodat je niet voor zaken hoeft te betalen die niet nodig zijn.
Goede prijs/kwaliteitverhouding, advies en communicatie.
Ik kom graag in deze garage. nu zelfs op zaterdag en probleem opgelost
Top. Ik verhuis regelmatig, maar waar ik ook woon, ik rij rustig 1,5 uur heen en weer voor een afspraak hier. Gewoon zeldzaam goeie service so I ain’t going anywhere.
Deze garage beschouwt en behandelt mij als gast. Weet waar ze het over hebben.
Idem
Na slecht starten en stationair lopen van de auto eerst wegenwacht gebeld. Die stelde diagnose waarschijnlijk bobine. Daarna naar euro car in den Dolder gegaan waar ze bobine hebben vervangen maar ook de bougies. Nu rijdt de auto weer als vanouds. Super service
Uitstekende bediening. Een regelrechte aanbeveling.
Fornheselaan 210 A
3734 GE Den dolder