Erik en zijn team zijn altijd klantgericht. En ze komen met oplossingen. En zoeken ook de goedkoopste oplossing.
Altijd werken volgens afspraak is afspraak. Vakmensen altijd vriendelijk, goed team.
Zoals altijd, top service, snel en vakkundig gerepareerd!
Altijd perfect
Te veel vragen in deze enquete
Klein maar solide garage bedrijf waarmee goede afspraken zijn te maken.
Afspraak is snel gemaakt. Alles loopt volgens plan. Auto weer in topconditie, wat wil een mens nog meer. Een aanrader.
Ondanks drukke werkzaamheden van ECS toch nog tijd om te helpen met kleine zaken. Erg persoonlijke benadering. Ben zeer content met de hulp van ECS.
Goed, betrouwbaar en niet te duur.
Plus persoonlijke en vriendelijke benadering
Top bedrijf op de vrije zaterdag toch nog service verleend een aanrader voor als u een topgarage zoekt!!!!
kwaliteit, levert boven verwachting
Ik heb een jaar geleden een VW polo gekocht en wat dingetjes laten doen zoals motorkap laten spuiten en een trekhaak laten plaatsen,zeer netjes gedaan en een mooie prijs afspraak gemaakt,hij is inmiddels weer in een keer goed gekeurd.waar garage houder Erik dit al een jaar terug al gezegd had die loopt er zo doorheen.dus niks geen verkoop praatjes maar gewoon eerlijk.ik was anders gewend bij eerdere bedrijven kan gebeuren natuurlijk maar toch.het zijn vriendelijke mensen top bedrijf vandaar die vijf sterren afspraak is afspraak.
Was weer bijzonder vriendelijk, kreeg gelijk koffie en na een klein half uur was de auto weer gekeurd, TOP! Mijn emailadres is [email protected]. Nu staat adres van mijn broer Wout (Autopart) erbij.
Keurig volgens afspraak en conform offerte gerepareerd.
Afspraak maken gaat snel. Geen lange wachttijden en geen onverwachte kosten zonder overleg!
Via Google deze garage gevonden. Goede en vriendelijke ontvangst. Perfecte keuring én afhandeling.
Gastgericht, meteen meedenken en oplossing aandragen. Geen lange wachttijd. Instant oplossingen ( 5 -10 minuten) doen ze meteen. Geen onnodige kosten voorstellen.
top
Goede service, hoog dienstverleningsniveau en een zeer klantvriendelijk bedrijf. Al jaren klant naar grote tevredenheid.
Fijn bedrijf om je auto bij in onderhoud te hebben, netjes prijs opgave vooraf en daar wordt ook aan gehouden. Vriendelijk personeel en goede service zoals een leenfiets/scooter of auto. Vind ze zeer vakkundig en ze denken met je mee!
Nieuwe dakrails en nieuwe accu, perfect en zorgvuldig gemonteerd!
Goedgekeurd, snel klaar,
Met recht een VAK garage. Ze voeren het werk vakkundig uit, zijn transparant over de kosten, denken mee in de planning van het onderhoud.
Fornheselaan 210 A
3734 GE Den dolder