zonder afspraak snel geholpen
geweldig bedrijf door een combi van zaken; Pand met nette uitstraling, correcte en vriendelijke medewerkers, comfortabele wachtruimte, snelle service en zeker betaalbaar!
Altijd in goed overleg, prima service
zorgvuldig, vakkundig en altijd vriendelijk!
Erik is altijd vriendelijk en behulpzaam. Zelfs als hij ziek is.
Ik blij dat ik een aantal jaar geleden bij dit betrouwbare adres via via terecht ben gekomen en kom hier inmiddels met meerdere voertuigen. Betrouwbaar, fijne communicatie en kundig.
Altijd goed contact
zoals altijd weer goed geholpen
Gewoon goed en vriendelijk
de service is uitstekend, wordt ook gebeld als er wat gevonden is en wat het gaat kosten om het te laten maken.
Op een vriendelijke behulpzame manier wordt besproken wat een reparatie inhoud.
Wordt altijd goed geholpen.
Gebeld over ruitenwissers en ik kon meteen langskomen en werd meteen geholpen! Was binnen 10 minuten weer weg. Heel fijn! Hartelijk dank!
Mijn lampjes waren kapot, je kunt meteen terecht, en ben snel geholpen voor een scherpe prijs!
Vriendelijk en service gericht!!!
Een echte aanrader.
cf
Deskundig en klantvriendelijk.
Zeer prettig om met de garage soort van samen je auto in orde te houden. Medewerking bij auto dingen is altijd top!
Gewoon prima
Als helemaal in orde.
Fijne garage om te komen. Betrouwbaar en klantvriendelijk
Via afspraak direct geholpen.
Fornheselaan 210 A
3734 GE Den dolder