Alles volgens afspraak
Fijne ervaring
Prettige ervaring
Meedenkend, alles netjes in overleg en mankementen werden via de app gedeeld.
Prettig contact, snel, geen onnodige kosten!
Ik kon gelukkig snel een afspraak maken voor de APK. Deskundig ook voor mijn auto (Jaguar). Komt bij mij ook over als een betrouwbaar en eerlijk bedrijf die geen onderdelen vervangen als dat nog niet nodig is (heb ik helaas wel eens meegemaakt).
Was weer prima
Prima ontvangst met een eerlijk uitleg over verwachtingen en kosten
top
Zoals als altijd ben ik ook nu weer zeer tevreden
Goed contact, snelle service. Vriendelijk en vakkundig. Super ervaring.
Kosten waren de helft van de merkdealer en ik kon ook stukken sneller terecht.
Overlegd op tijd over de te verwachten kosten en geeft duidelijk advies. Prettige mensen!
Al jaren mijn vaste garage. Deskundig, meedenkend, betrouwbaar, behulpzaam en prettig. Altijd goed@
Prima!
Snelle en goede service.
Altijd goed
Goede afstemming en vertrouwen in kwaliteit-/prijs
Idem zie boven
Goede ervaring met deze garage. Goed bereikbaar, snel afspraak gemaakt. Prima service, altijd leen auto mogelijk.
Geweldige service en professioneel heel goed.
Al jaren zijn verschillende auto's bij deze garage in onderhoud: nooit pech onderweg gehad!
Goede afspraken en altijd service.
Altijd tijd voor de klant en goed advies.
Altijd snelle service. Vriendelijk advies. Eerlijk over de staat van de auto en helpen je ook opweg met een lakstift als een nieuwe velg niet nodig is.
Fornheselaan 210 A
3734 GE Den dolder