Word altijd snel en goed geholpen
Men komt afspraken na, een klein foutje wordt direct opgelost. Men communiceert prettig.
Valmensen en correcte prijzen.
Vriendelijk en deskundig geholpen
Bij nood / urgentie werd mijn dochter meteen geholpen !
Auto nagekeken en afgeleverd volgens afspraak. Helemaal tevreden
Apk via website in kunnen plannen. Zelfde dag klaar.
Gewoon een goede garage die je zoveel mogelijk wilt helpen met advies en raad .
Zijn netjes gebeld met de verwachte reparaties en kosten. Daarna telefoontje toen auto klaar was.
Ik word altijd snel en goed geholpen.
Tromp is al jarenlang mijn vaste garage voor mijn bedrijf, ze komen hun afspraken na en je kan goed persoonlijk contact met ze hebben. Kwaliteit van werk ook dik in orde.
Snel geholpen omdat we de auto nodig hadden voor ziekenhuis vervoer.
Al 10 jaar mijn auto’s hier in onderhoud. Nog nooit een vervelende ervaring, Ze staan altijd voor je klaar en leveren hun werk goed en snel en deskundig en volgens afspraak… en altijd vriendelijk.
Vakkundig bedrijf met goede service.
De medewerkers waren de zelfde dag klaar met alles, dus dat was ideaal.
Kwaliteit geleverd en vakkundig advies
Persoonlijk, vriendelijk, klantgericht
We kwamen voor een kleine reparatie en we werden meteen geholpen.
Ga vooral zo door in 2025
Top garage die weten waar ze mee bezig zijn Altijd een oplossing en maken tijd voor je ook al is het druk
Netjes ontvangen en netjes afgehandeld. Aan te bevelen.
Gemakkelijk een afspraak kunnen maken voor onderhoud en apk. Denkt met de klant mee. Veel voordeliger dan een merkgarage.
prima adres voor al uw onderhoud
klantvriendelijk!
Goede kwaliteit