Snelle service, vriendelijk personeel en goede communicatie
snelle service en vriendelijke behandeling
Je word correct geholpen. Service is van goede kwaliteit. Personeel is zeer vriendelijk
Op tijd een afspraak voor APK gemaakt, meteen banden laten uitlijnen en een nieuwe accu laten plaatsen. En weer klaar voor de winter!
Betaalbaar en klantvriendelijk Om 8uur brengen voor apk en kleine beurt en kon de auto om half 11 weer ophalen
Men houd zich aan afspraken die gemaakt zijn.
Deskundige personen. En luisteren naar de klant
De wissel van mijn zomer- naar mijn winterbanden is perfect verlopen.
Prijs kwaliteit service is gewoon goed zoals de klant het wil !!!
Zowel service, snelheid, deskundigheid en prijs/ kwaliteit en vooral klantvriendelijkheid altijd prima op orde. Er wordt altijd meegedacht. Leenauto staat klaar. En auto vakkundig gemaakt tegen een zachte eerlijke prijs. Absolute aanrader!
Afspraken worden nagekomen.
Niets te klagen, afspraak komen ze na
Was op zoek naar een gebruikte Ford Ka, en op advies van een goede kennis bij jullie (vakgarage Tromp) gaan kijken. Werd fijn geholpen en ben naar tevredenheid geslaagd. Hoop er nog vele jaren plezier van te hebben.
Ik ben goed geholpen
Als je er komt zijn ze allemaal vriendelijk en met een glimlach, de service is uitstekend, ga zo verder.
Een prima garage
Prima behandeld zeer s
Snel en goed geholpen
Prima en ik ga er graag na toe alleen ze zijn ook weleens een beetje kort af.
Als boven.
Goede en snelle service, een garage die mee denkt . zonder " poes pas ". Top !!
Snel contact kunnen hebben met een specialist om een losgevallen uitlaat te laten repareren.
Prima garage!
Afspraken worden nagekomen, er wordt meegedacht en geadviseerd over reparaties. Altijd aardig personeel.
Goed en snel