Afspraak duidelijk, vriendelijk en voor herhaling vatbaar..
Prima service.
Goed.
Goede service en vriendelijk personeel.
Kom hier al jaren.
Ik heb een min punt, ik heb al een aantal keren doorgegeven dat mijn man het vorige jaar gestorven is. Nu heeft deze mail weer de aanhef, heer Vogels, in het vervolg: mevr. E. Vogels. Ik heb totaal geen verstand van auto,s, het is dus fijn dat jullie ruiten vloeistof enz. bijvullen. Na de beurt stap ik weer vol vertrouwen in de auto, dankjewel
Goede expertise
Ik heb 2 weken terug een Honda Jazz gekocht en ben prima voorgelicht. Ook als ik een vraag had werd ik telefonisch meteen geholpen. Ik heb gekregen wat er gezegd werd, dus ben helemaal tevreden.
Oke
Vriendelijke vakbekwame monteurs
Heb er goede ervaring mee.
s’ morgens gebeld, kon s’middags meteen terecht. Heel fijn, rijdt weer als vanouds.
Ik ben heel tevreden met de service en de behulpzaamheid
Volgens afspraak uitgevoerd
Sochtends me auto kunnen brengen voor grote beurt en apk. Savond weer opgehaald. Super vriendelijk personeel..
Ben al jaren klant bij garage Tromp, alleen maar positieve ervaringen. Goede service, betrouwbaar, komen afspraken na, klantvriendelijk. Zij verdienen een goede review !
De bandenwissel is snel en volgens afspraak geschied.
Afspraken goed nakomen Vriendelijk personeel
Correcte behandeling
Vriendelijk ontvangen. Auto was op tijd klaar. Alles professioneel gedaan.
Alles is goed
Online een afspraak gemaakt voor een kleine beurt, de prijs kan je meteen inzien. Ze doen alle punten dat voor een kleine beurt op papier staat en komen afspraak na. S,morgens neergezet en in de middag weer opgehaald en onderhoudsboekje is netjes bijgewerkt.