Prima geholpen
Duidelijk over gebreken. Overleg over reparaties en zaken die er aan komen.
Er is gehoor gegeven aan mijn wensen
Prettig geholpen
Ik stond met eem lege accu . Even naar Tromp 10 minuutjes later stond hij voor de deur en een paar uur daar na had ik een nieuwe accu en een nieuwe lamp Geweldig zo n garage.
Vriendelijk en correct geholpen.
mooi pand geworden. hele vriendelijk mensen met zeer deskundigheid, weten waarover het gaat. ga zo door!!
We willen eerst het veroorzaakte evel van de radio afwachten. Hoe dat opgelost wordt.
Goede service, en zeer tevreden
goed geholpen en vriendelijk
Zie hierboven
Een herhaling van eerdere beoordeling: Prima en prettig bedrijf.
prima service en vriendelijk personeel ook voor mijn vader dat zijn banden werden opgepompt. ga zo door. ga ze alleen een ander email adres sturen [email protected] die van mij zus even veranderen.
Altijd vriendelijk personeel, kijken ook naar ‘extra’ dingen. Ik kom er heel graag!
Was snel en goed
Prima service, vriendelijk personeel.
Heel netjes geholpen
gewoon goed
Goed geholpen
Zeer goed bedrijf
Klant vriendelijk. Direct geholpen aandacht voor de vragen. Meedenken met de klant. Goede service en correcte reparatie.
goede ervaring
Prima geholpen
Maakt goede afspraken, duidelijke uitleg.