goede auto monteren. goed prijs. ga vooral zo door!!
Zoals altijd goede service!
Goede service en vriendelijke bediening, gecombineerd met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Prima service, vriendelijk personeel en betrouwbaar bij onderhoudsbeurten en reparatie.
Goeie ervaring met vakgarage trompe
Prima volgens afspraak
Gebeld, kon tussendoor geholpen worden en binnen een dag weer on route. Super service, ga zo door!
Bedrijf waar ik al jaren kom en altijd goed behandeld
Goed zoals altijd
Fijne garage. Behulpzaam en bellen wanneer iets meer kost dan gepland.
goede ervaringen, al vele jaren!
Verstand van zaken en goede service
Goed geholpen
Prima service klantvriendelijk meedenken hoort er bij Tromp allemaal bij.
Prima geholpen en bellen als auto klaar is of als er iets vervangen moet worden wat prijzig is
Super Garage
Helaas was er nog al het een en ander niet goed aan mijn auto tijdens de beurt en de keuring. Na keurig overleg telefonisch is het allemaal in orde gemaakt. De prijsopgave was juist, dat is altijd prettig met zulke bedragen. De afhandeling erg vriendelijk en netjes.
snelle service
Vriendelijk en kundige medewerkers
Laatst weer een grote beurt laten doen aan mijn Peugeot 108. Personeel is altijd heel vriendelijk en neemt tijd voor je. Prijs / kwaliteit is prima. Pechhulp ook verlengt. Prima service in mijn eigen woonplaats.
Snel en handig de winterbanden verwisseld.
Zeer klantvriendelijk en goede service !!