Na veel zoeken door de eigen garage en het inhuren van expertise van elders is het ict-probleem met de parkeersensoren volledig opgelost.
Ik heb een super goede service gehad je word netjes ten woord gestaan..Ook word eerlijk geantwoord welke kosten je kan verwachten. Gewoon pech gehad in 2 dagen tyd dat mijn auto stuk was en hoge kosten had.
Apk + nieuwe remslangetjes was weer snel geregeld en voor een mooie prijs.
Geweldige service en heel klantvriendelijk. Auto wordt zonder problemen gerepareerd na 5 maanden. Echt top en zeer aanbevolen. Groet, familie Jagtman.
Laatst een tweedehands Peugeot 208 aangeschaft via Vakgarage Tromp. Na een weekje te hebben gereden had ik toch nog wat punten die beter opgelost konden worden. Zonder problemen een leenauto mee en alle punten tot in de puntjes opgelost. Zelfs het uitbouwen en inbouwen van een nieuwe autoradio was geen probleem. Echt top service die je niet meer zoveel tegen komt. 👍
Eerlijk verhaal over de auto, eigen auto inruilen was geen probleem, eerste paar weken vaak met pech teruggegaan, weer een eerlijk verhaal over de auto - alles zonder gedoe hersteld en vervangen. Was een stukje rijden voor ons, maar zou hier zonder schroom weer een auto durven kopen. Service is bijzonder goed, meer dan tevreden!
Mijn ervaringen zijn erg goed heel vakkundig en klantvriendelijk
Prima bedrijf.Denkt met de klant mee.
Snel. Vakkundig . Klant en prijs vriendelijk
klant vriendelijk, vak technisch, correct bedrijf
een betrouwbaar no nonsense bedrijf waar het niet om de uiterlijke schijn gaat maar om vakmanschap en service
Prima service en goed geprijsd
Correct en snel word je geholpen