Heel klantvriendelijk !
Fijne en snelle dienstverlening.
heel tevreden
Prima, goede service
Fijne mensen met voldoende expertise en prettige openingstijden maken dit een onderhoudsbedrijf om naar terug te komen. Minpuntje: Voor specifieke autoklachten oplossen is soms niet genoeg kennis in huis.
Positief
keurig, vriendelijk en vaktechnisch berdrijf
Voor de eerste keer was ik in deze Vakgarage en het is me meer dan 100% meegevallen. Vooral de omgang met klanten was zeer correct en vriendelijk. Het was voor mij een hele verademing na de KIA garage in Waalwijk waar in in 2012 deze auto nieuw gekocht heb. Daar voelde ik me gewoon een nummer dat genegeerd werd. Wat me vooral ook erg goed bevalt is dat bij een onderhoudsbeurt ook echt gekeken wordt naar wat nodig is. Zodoende is de prijs / kwaliteitsverhouding heel aangenaam! Ik ga jullie zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen. Prima zo en ga zo door.