Het lukt altijd om op korte termijn een afspraak te maken. Afspraken worden goed nagekomen. Monteur belt om aan te geven welke werkzaamheden nodig zijn. Ook de kosten zijn dan al bekend. Auto staat op afgesproken tijd klaar. Een klein klusje. Bv. banden oppompen doen ze even gratis tussendoor.
Top bedrijf.
Gewoon goed, altijd goede service en vriendelijk personeel ik kom hier al jaren en hoop dat nog jaren te Doen 👍
Altijd goed geholpen
Een groot compliment voor deze garage voor de manier waarop ze zaken doen en diagnoses stellen . Heb een vervelend probleem gehad aan de auto wat nogal wat voeten in de aarde heeft gehad. Ondanks dat het een erg moeilijke zaak was hebben ze het nooit opgegeven en het uiteindelijke probleem keurig netjes opgelost . Uw auto is bij hun dus in goede handen. Constant in beweging om steeds beter te worden . Chapeau voor deze jongen technische ondernemer in made
Klantvriendelijke en kundige medewerkers , ik voel me prettig als klant bij Vakgarage Tromp
Onze ervaringen met vakgarage Tromp. Zijn zeer positief.Zal het zeker aanraden bij iedereen.
Prima service! Medewerkers nemen de tijd om je te helpen, met een heldere communicatie over (verwachtte) werkzaamheden en kosten.
Snel en goed!!
Mijn ervaringen met vakgarage tromp zijn heel goed ik en mijn twee zonen komen er al jaren wij zijn dik tevreden
Geen klachten goed bedrijf
geweldige vlotte en vakkundige service
Ontzettend goed, als nieuwe klant meteen super geholpen!