Ik vind het een goeie garage je werdt erg vriendelijk behandeld
ik ben niet zo van veranderingen maar via een kennis die mij heeft gewezen op de goede service van Autobedrijf Tromp, heb ik mijn auto hier heen gebracht en moet zeggen dat het mij 100% is meegevallen. Top!
maandag jl aan u aangeboden een renault laguna met rv een gebroken veer. wanneer auto klaar zou zijn zou er een belletje volgen. om 15.30 zelf contact opgenomen ofdat auto klaar zou zijn maar er moest nog aan begonnen worden. Om 18.50 nog maals een belletje gedaan en auto kon opgehaald worden mits wanneer wij direct zouden komen. Dus het vergeten van het plegen van het beloofde belletje was het enige wat mis was. Verders alles naar wens.
Ben reeds meer dan 40 jaren klant bij garage TROMP, dus dat zegt mijns inziens genoeg.
Goed en snels klantvriendelijk geholpen.
Prima garage, behulpzaam en klantvriendelijk. Ik had een pittige reparatie maar kreeg mooi een leenauto mee! Top.
Goed werk conform afspraak. Zijn bereid om een stap extra te doen, zonder dit in rekening te brengen. Gewoon een net bedrijf dus.
Vriendelijke medewerkers en nemen de tijd om wat aan jou uit te leggen.
Altijd vriendelijk te woord gestaan. Afspraken worden nagekomen.
Sinds de vorige eeuw vaste klant bij dit bedrijf met twee auto\'s. Goede service en zeer klantvriendelijk !!
Ik zat in nood en werd snel geholpen. Echt top!
Ik heb de tib van mijn zwager Wiek van Rijthoven en ben goed geholpen