Zeer sociaal voelend
Vriendelijk en behulpzaam
Geen overbodige extra onderdelen vervangen alleen wat echt NODIG is
Nog ff duidelijk verteld wat er gedaan is, waarom t wat langer duurde en wat fijn dat ik n auto mee kreeg zodat ik niet zonder zat en m’n ding kon doen…
APK keuring
Reparaties worden met goed advies en volgens afspraak uitgevoerd. Goed garagebedrijf!
Altijd goed en prettig geholpen met onderhoud aan mijn auto bij deze garage!
Ik had apk keuring om 8.00 uur, keurig geholpen en netjes werd ik gebeld toen ik de auto weer op kon halen. Ook vorig jaar toen mijn auto een beurtje moest hebben was dat allemaal prima voor elkaar. Vooraf prijsafspraak, dus geen gemaar achteraf.
Zie boven
Goede garage, klant vriendelijk.
zoals altijd stipt en deskundig. Vriendelijke ontvangst en goede voorlichting
Wederom
Geweldige kennis van het vak zowel in het opsporen en verhelpen van mankementen.
Afspraak voor wisseling winter- naar zomerbanden. Profiel voorbanden was te gering. Na telefonisch contact nieuwe banden gemonteerd.
Altijd betrouwbaar.
Staan altijd klaar
Vakgarage Tromp doet meer dan wat je vraagt in positieve zin!! Ze hebben een zeer groot verantwoordelijkheidsgevoel! Top!!
Geweldig snel en goed behandeld
Onze auto ging voor een beurt, we werden van te voren benaderd over het geen er zou moeten gaan gebeuren. Wij vonden dit zeer attent.
Zie boven
De afspraak was prima. De kleine aanpassing bij de APK keuring werd in goed overleg uitgevoerd. Bij de reparatie van een kleine kabelbreuk werd voor een uitstekende oplossing gekozen. Daarbij een eerlijk optreden en niet voor een dure oplossing gegaan. Geeft bij een eerste kennismaking een goed en vooral vertrouwd gevoel.
Word altijd goed afgeleverd
Zeer onvriendelijke mensen . Voor dynamo gegaan voor te vervangen . Maar zeiden dat de multiriem moest vervangen worden en nog meer . Na ophalen liep de auto niet meer geen power meer . Na 1,5 week daar hebben gestaan . Terug gegaan maar hadden geen tijd want hij moest weg . En dan zeggen dat het niet hun schuld was . Terwijl de auto perfect liep voor dat ik hem bracht .ben naar andere garage gegaan die hebben nagekeken de auto . Blijk de timing niet goed te zijn van de multiriem die 2 bouten miste en noem maar op . En dit noemt zich een vakgarage en Bovag .nou het zijn gewoon onervaren mensen
Had een accu probleem. Een belletje naar Tromp en die heeft de accu doorgemeten. En vervangen door een nieuwe.