Krijg op tijd een berichtje dat de auto gekeurd moet worden en of ze hem in moeten plannen., geweldig!
ze bellen altijd netjes van te voren over kosten,praten je niks aan ,gewoon fijne garage
Zeer prettig geholpen. Echt een hele vriendelijke man. Ik raad het iedereen aan!!!
We komen zelf uit het oosten van het land maar hadden de rit er graag voor over. Hebben onze volgende Volvo er gevonden en deze wordt binnenkort afgeleverd.
Prettig contact en heldere uitleg en afspraken.
Goede spoedservice i.v.m. een lekke band. Na bestelling nieuwe band in de middag weer mobiel...top.
Vertrouwt adres
Auto hier gekocht. Goede en snelle service!
Staan je altijd vriendelijk te woord en denken mee over een goede en snelle oplossing bij problemen met de auto!
Duidelijke prijsafspraken en vriendelijke personeel
Nieuwe auto gekocht! Ik werd enorm goed geholpen door John! Onwijs bedankt!
Ik zit al jaren bij hun, ze zijn echt de beste
Altijd goed en vriendelijk en bellen altijd als er wat aan auto gedaan moet worden en overleggen
je wort er geweldig geholpen
Auto voor APK gebracht en kleine beurt, auto stond netjes op tijd weer startklaar. Leenfiets als service. Nette garage.
Goede informele sfeer en een fijn ontvangst Duidelijke uitleg over de auto
Stukje rijden (Rotterdam) maar zeker de moeite waard netjes super service nee gewoon top garage
Fijn bedrijf, goede service en vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn! Altijd beteid om te helpen als er plotseling iets is met de auto. Wij zijn erg tevreden met hen!
Alles gedaan zonder problemen, goede service.
Behulpzaam, denkt met je mee, goede service, vriendelijk, betrouwbaar
Goede service en snel. Zeer tevreden
In geval van pech / lekke band wordt er direct actie ondernomen (ondanks de drukte)zodat ik weer snel de weg op kan. TOP!!
Heb hier een auto gekocht en ben goed geholpen. Vriendelijk, duidelijk, algemeen prettige ervaring.