Staan je altijd vriendelijk te woord en denken mee over een goede en snelle oplossing bij problemen met de auto!
Duidelijke prijsafspraken en vriendelijke personeel
Nieuwe auto gekocht! Ik werd enorm goed geholpen door John! Onwijs bedankt!
Ik zit al jaren bij hun, ze zijn echt de beste
Altijd goed en vriendelijk en bellen altijd als er wat aan auto gedaan moet worden en overleggen
je wort er geweldig geholpen
Auto voor APK gebracht en kleine beurt, auto stond netjes op tijd weer startklaar. Leenfiets als service. Nette garage.
Goede informele sfeer en een fijn ontvangst Duidelijke uitleg over de auto
Stukje rijden (Rotterdam) maar zeker de moeite waard netjes super service nee gewoon top garage
Fijn bedrijf, goede service en vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn! Altijd beteid om te helpen als er plotseling iets is met de auto. Wij zijn erg tevreden met hen!
Alles gedaan zonder problemen, goede service.
Behulpzaam, denkt met je mee, goede service, vriendelijk, betrouwbaar
Goede service en snel. Zeer tevreden
In geval van pech / lekke band wordt er direct actie ondernomen (ondanks de drukte)zodat ik weer snel de weg op kan. TOP!!
Heb hier een auto gekocht en ben goed geholpen. Vriendelijk, duidelijk, algemeen prettige ervaring.
Vriendelijk en persoonlijke prettige ervaring, vanaf het moment dat ik de garage belde vanuit Oostenrijk. De auto die te koop stond DS4 was precies wat ik zocht, en de auto waar wij mee kwamen om de DS4 te bezichtigen werdt gekocht door de garage (ondanks een aantal kleine dingtjes die gedaan moesten worden) ook al was het helemaal niet de bedoeling om deze in te ruilen. De prijs was een eerlijke prijs, en binnenkort gaan we de auto halen en inruilen. Heel jammer dat deze garage niet bij mij in de buurt is, maar voor mensen die in Oudewater of omgeving wonen hebben veel geluk met zo'n vakgarage en aardige mensen.
John en suus doen het super altijd eerlijk . Je wordt netjes gebeld als er extra kosten zijn. Overal is een oplossing voor. Kundig Vriendelijk Eerlijke prijs
Na lange tijd zoeken vond ik hier de perfecte auto die alle wensen had. Rijd er nu iets minder als een week mee. En het rijd tot zo ver goed, zonder enige problemen. Het was voor mij 1,5 uur rijden. Maar dit is zeker de moeite waard. Een echte aanrader dus.
Word hier altijd goed geholpen door het personeel. Overleggen altijd alles. Heel erg fijn!
Zonder afspraak binnen komen lopen en namen gelijk alle tijd voor ons om de verschillende auto’s te laten zien. We wilde graag onze eigen auto inruilen en een Seat Ateca kopen. John was gelijk eerlijk over de inruilprijs zonder addertjes of “mooie” verkoop praatjes. Gewoon eerlijk, open en transparant. (Dat hebben we bij menig ander bedrijf wel anders ervaren.) Daardoor was het ook gunning waardoor we een auto daar wilde kopen, het voelde gewoon goed. Al met al een mooie deal kunnen sluiten en rijden wij een prachtige Seat Ateca!! Na een weekje rijden hoorde we toch een raar geluidje, even gebeld met kantoor en binnenkort even terug, krijgen we een leenauto mee en alle vertrouwen dat dit netjes word opgelost. Dus al met al, hele blij klanten! Dankjulliewel!
Professionele, snelle service, fijne leenfiets en leenauto.
Staan altijd voor je klaar en geweldig service!
Goede voorlichting over reparaties en kosten. Op tijd klaar.