Snel en goed
Komen hier al jaren, goede ervaringen.
Ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf. Ze komen betrouwbaar over in tegenstelling tot vele andere auto bedrijven.
Correct geholpen en vriendelijk. Zonodig verspreid betalen. TOPPIE.
Vriendelijk en accuraat
helpt goed met oplossingen
Wij zijn heel goed geholpen Jullie zijn klantvriendelijk staan altijd klaar Bedankt allemaal voor jullie goede service
Waar ik zelf niet aan had gedacht hebben jullie in mijn eigen administratie bijgewerkt: toen heb ik nog eens het boekje onder de stoel geraadpleegd. Daar zag ik dat de hele geschiedenis vanaf 2003 was aangevuld: tot en met de laatste servicebeurt.
-keurige haal en brengservice - voor reparatie contact mbt de uit te voeren reparaties met goede uitleg en prijsopgave
zoals altijd zeer goede service
Alles gedaan zoals afgesproken en keurig op tijd.
Start stop accu laten vervangen zeer snel en goed geregeld.
Fijn en deskundig advies en snel en goed geholpen. De auto komt er altijd weer als nieuw vandaan. Altijd bereid om te helpen.
Je wordt altijd prima geholpen: -Telefonisch om een afspraak te maken; -op de dag van de afspraak altijd gewoon goed en duidelijk wat er met je voertuig aan de hand is; -tussentijds altijd op de hoogte gebracht van ernstige of zware/dure reparatie; Wat ook scheelt is dat deze vakgarage geen grote showroom heeft en dure verkopers!! Gewoon een goudeerlijk bedrijf!!
Duidelijkheid in afspraken en snel klaar
Goede service, pracht auto gekocht
Perfect!!
Je word altijd snel en goed geholpen nooit problemen ergens mee gehad na dat ik mijn auto heb laten doen
Wij zijn blij met jullie! Vakkundige mensen, bellen als er een grote uitgave is en ook na afloop duidelijke uitleg wat er is gebeurd. Betalen moet je overal, maar hoe jullie het doen vinden wij prima bij ons passen!
.... met een lekke band direct weer op weg geholpen.
Zoals hierboven weergegeven. Werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals was afgesproken
Vakgarage Ouderwater, service en klant gericht, Onderhoud van de auto's goed voor een eerlijke prijd. de service gaat verder dan dat, denken mee, en ook inkoop / verkoop van auto's is klantgericht zonder te 'pushen'. Wij zijn zeer tevreden.
snelle persoonlijke service, denken mee en reparaties en aankoop auto's altijd keurig voor elkaar!
Er werd de tijd genomen en kreeg antwoord op alle vragen. Het voelde goed en vertrouwd