Reparaties worden altijd na overleg qua prijs ed. uitgevoerd.
Goede service tegen vooraf opgegeven prijs.
Snelle duidelijke kwalitatieve en klantvriendelijke service. Ik kom hier al jaren en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de garage.
top
Goed en snel geholpen
Word vriendelijk behandeld Snelle service
Zoals altijd correct en prettig geholpen!
Al meerdere malen goed geholpen en geadviseerd.
top tent
IK werd uitstekend te woord gestaan. Men is hulpvaardig en klantgericht.
Volgens afspraak, klantvriendelijk en vakbekwaam.
Altijd zorgvuldig en op tijd Strak geregeld Heel tevreden
Kort. Duidelijk. Snel.
Goede service, duidelijke uitleg en helder in afspraken.
Sympathieke en correcte behandeling.
Ik kom hier al jaren en wordt altijd prima geholpen. Je hoort van tevoren wat het onderhoud gaat kosten, en daar wordt daarna niet of nauwelijks van afgeweken. Vriendelijk en servicegericht.
Juist met zo'n 20 jaar oude Engelse Rover is die bij onderhoud en reparatie in goede handen, tot en met de toelichting bij de gereed melding. Vakgarage spreekt voor zich! Daar zijn we blij mee.
Via deze garage een Audi A6 aangeschaft. Auto voldeed aan de beschrijving en is na de aankoop voorzien van een grote beurt en 6 mnd Bovaggarantie.
Ik ben klant van het eerste uur en nog nooit teleurgesteld geweest in de onderhoudsbeurten, bandenwissels of reparaties. Ook de flexibiliteit is een uniek punt, bijvoorbeeld bij startproblemen. Zolang John Blom en zijn mensen deze Vakgarage runnen, zolang blijf ik er zeer tevreden klant.
Netjes opgebeld over de kosten en duidelijke uitleg over de factuur
Kom hier net als familie en bekende al 10 jaar! (Meer uitleg niet nodig). 👌🏻🍀
Er is altijd tijd om mee te denken en je op een rustige manier te woord te staan. Het direct kunnen maken van een eventuele afspraak ervaren wij ook als een groot voordeel. Kortom, wij komen terug
Reparatie was goedkoper uitgevallen,dan eerrst was doorgegeven.
gaat goed zo