Niets is teveel
Heel goed!
Vriendelijk, bekwaam, snelle service en denken met je mee. Eigenlijk altijd tevreden!
Kan altijd terecht, eerlijk, transparant.
Heel aardig en vriendelijk, snelle en kundige service.
Goed onderling overleg, denkt mee, goede prijs- kwaliteit verhouding.
Laatst een mercedes ml gekocht bij dit bedrijf We werden netjes en vriendelijk geholpen Ook toen bleek dat er na een week een storing was is dit zeer netjes en zonder probleem verholpen Ik zeg dikke pluim voor vakgarage oudewater
Je bent er gewoon een klant Erg persoonlijk.
Altijd secuur en op tijd klaar
Prima garage
Apk verlopen en werd snel weer goed gekeurd, moesten paar dingen aan gebeuren en de kosten vielen mij mee, was hem 1 dag kwijt, blij mee!
Eerlijk betrouwbaar En snel met afhandellen
Aanschaf gebruikte Opel. Al jaren klant voor onderhoud en reparatie. Recent mooie astra aangeschaft. Zeer correcte afhandeling.
Aanschaf Volvo. Correcte behandeling, goede afspraken. Zeer tevreden
Heb hier mijn auto gekocht en laat hem hier ook onderhouden. krijg altijd een leenauto mee!! Super fijne garage.
heb me auto hier aangeschaft en laat het onderhoud hier uitvoeren! ben zeer tevreden.
Ik heb mijn auto hier al een aantal jaar in onderhoud. Top service. Met een eerlijke prijs. Kan altijd even aan komen rijden. Kijk goed mee en geven passend advies.
Zeer slechte onderhoud uitgevoerd
Perfect ! Goede persoonlijke aandacht! Goede prijs / kwaliteit! Zeer netjes werken! Meedenken op te lossen! Etc etc...
Open en eerlijk bedrijf! Vriendelijke medewerkers en prima service.
Ben erg blij met Vakgarage Oudewater! heb me auto daar voor onderhoud. word goed uitgevoerd en kan altijd een leenauto mee krijgen dus top!
Zeer kundige mensen werken hier. Altijd goed geholpen. Prijs kwaliteit is super.
Recentelijke mooie KIA gekocht bij Vakgarage Oudewater. Vriendelijk en no-nonsense. We waren er snel uit en ben super tevreden met mijn aankoop. Bedankt John!
Onlangs een prachtige BMW cabrio bij John Blom gekocht. De onaangekondigde ontvangst in Oudewater was prettig en John wist veel van de historie van de auto. Hij komt betrouwbaar en professioneel over. Omdat we nog een andere auto wilden bezichtigen, heeft John een offerte gemaakt. Uiteindelijk hebben we voor deze auto gekozen en hier tot nu toe geen spijt van gehad.