Mee.denken, plannen voor een afspraak en direct bellen s de auto weer klaar is. Sneller kan niet!
Betrouwbaar, eerlijk en snelle service zeker als rijschool.
Lekker snel geregeld
Bovenstaande de niet te omschrijven kan je alleen ervaren
Goede duidelijke communicatie over de kosten en deskundig advies over het voorgeschreven onderhoud. Erg tevreden.
Wij hebben hier een schitterende occasion aangeschaft. We zijn erg blij met de auto . John en zijn team zijn erg service gericht en niets is te veel. Wij zullen ook zeker voor onderhoud blijven .
S’ochtends ging me olielamp branden bleek er een Lek te zijn bij me peilstok, werd gelijk het onderdeel besteld en dezelfde dag nog gemonteerd, blij mee
supergarage
Professioneel bedrijf die goed met je mee denkt.
Super netjes geholpen, ben heel tevreden met mijn auto. Snel geregeld en komt zijn afspraken goed na.
Goed en flexibel met 'n afspraak!!
Goede ervaringen met de vakgarage Oudewater, klantvriendelijk en vooraf overleg over evt. Reparaties en/of advies.
Vriendelijk, servicegericht en eerlijk. Prima garage.
Altijd eerst een telefoontje met een kostenraming voordat ze starten met een reparatie.
zie boven helemaa Prima
Goede en correcte service! Bij aanbevelen heb ik ja geschreven, maar misschien is nee beter want als iedereen er naar toe gaat dan gaat mijn service achteruit.
Vriendelijk en goed geholpen. Ook netjes even overlegd over de extra kosten en de afweging of de nieuwe banden wel of niet nodig waren. Ik kom zeker weer terug!
Duidelijk correct. Comfort afspraak.
Goed geholpen.
Zoals altijd deskundig en klantvriendelijk geholpen.
Prettig
Altijd duidelijk over de kosten. Korte lijnen. Prettig om zaken mee te doen!
Goede communicatie en duidelijke afspraken. Goed bedrijf
Goede service. en zeer correct geholpen .
Zeer goed geholpen