5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je kan er snel terecht, afspraken worden nagekomen, altijd netjes een telefoontje vooraf als ze de auto bekeken hebben om te overleggen wat er aan gedaan moet worden en goede uitleg/toelichting.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben 3 maanden geleden voor het eerst bij Hicham geweest. Ik had mij auto in onderhoud ergens anders maar daar konden ze me niet helpen met het probleem aan de koppeling, dat ik meerdere malen had aangegeven. Ik ben hierop, via mijn vader, geattendeerd op dit garagebedrijf en kan alleen maar zeggen dat ik heel goed geholpen ben en het probleem wel verholpen is!! auto rijdt weer helemaal top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kom al jaren bij Hicham. Een nuchtere jongen met echt verstand van zaken. Bij Hicham krijg je service met een grote S, doet niet moeilijk en probeert altijd mee te denken. Laatst een schade opgelopen met de auto, Hicham regelde alles, contact met de verzekering, taxatie door de expert, een leenauto tijdens de reparatie En prima gerepareerd. Hicham wederom bedankt en succes met je nieuwe zaak ik blijf klant.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij komen al enkele jaren bij Hicham met 4 auto\'s... Bij zijn Compagnon zijn wij getilt en weg gebleven...Nu in de Rijpel komen wij weer voor onderhoud aan ons wagenpark.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We komen al jaren bij Hicham en wij zijn erg te spreken over zijn aanpak van onze auto. Voor iedereen die deze reactie leest geef ik het volgende advies; Ga met je auto naar Autoservice Rakthof en maak mee wat ik en al vele andere klanten al jaren meemaken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte service, mijn auto zag er weer nieuw uit! Hicham bedankt!!!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betrouwbaar en correct bedrijf. Hicham wederom bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

laatst ben ik er voor het eerst geweest voor apk keuring. vriendelijke man die Service met een grote S leverd. ga er zeker terug komen en maak ook al reclame bij mijn vrienden

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle service,betrouwbaar,en vooral betaalbaar.Is een aanradar kom al vele jaren als klant bij Hicham.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiterst Klantgericht en Klantvriendelijk ingesteld !! Dit is op veel plaatsen ver te zoeken. Daar waar de grotere garages/merkdealers alleen maar in groot geld denken, is dit een garage voor de man met de gemiddelde beurs die hier veel waar voor zijn geld kan krijgen en kan vertrouwen op een brede kennis en vakmanschap.

Rakthof 15

5709EK Helmond