Direct het probleem nagekeken en met oplossingen gekomen. Prima service.
als transvrouw is het vaak moeilijk om een plek te vinden waar ze u met respect aanspreken en een goede service aanbieden. Bij Martie janssen kan ik zo binnenwandelen met een vraag of stukken en word ik ook met alle respect aangesproken en behandeld, ik ben daar niet minder dan een ander.
goede service en goede uitleg wat er met een auto allemaal mogelijk is. Vriendelijk een correct behandeld.
Snel en goed geholpen. ..
Vakkundig en prima service verlenende garage!
Goede service en zeer vriendelijk personeel
oke
gewoon accuraat
Uitstekende klantenservice en vakkundig advies! Evt. reparaties worden goed uitgevoerd! Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.
Onder het genot van een kopje koffie wachten op mijn winterbanden en meteen even de vloeistoffen nagekeken, top!
Nadat ik mijn auto eind maart had gekocht bij Martie Janssen bleek bij de APK keuring dat de waterpomp lekkage vertoonde. Deze was al vervangen door hun bij aflevering. Na goed overleg heeft Martie de waterpomp onder garantie en alleen tegen betaling van het arbeidsloon voor mij vervangen. Heel erg blij met deze goede service.
Ben tot nu toe altijd correct behandeld. Van tevoren info over het verwachte onderhoud en onkosten, en contact opnemen bij onvoorziene reparaties. ( Tijd voor een praatje)
Duidelijke en eerlijke info. Afspraken worden keurig nagekomen. Aardige mensen die de tijd voor je nemen. Prima prijs-kwaliteitsverhouding.
Geen praatjes
Ik heb deze garage ervaren als een prima, vakundige, servicegericht garage!
Ik heb erg goede ervaringen met Vakgarage Martie Janssen. Het bedrijf komt bij mij erg professioneel en klantgericht over. Ik heb er alle vertrouwen in dat Martie de klant op een juiste en eerlijke manier adviseert.
Prima bedrijf.
Kapotte Startmotor binnen 2 uur vervangen.. Super service. !!
Klantvriendelijk en behulpzaam
Prima service, snel geholpen op een deskundige manier.
Ik ben zeer tevreden over deze vakgarage. Prettig in het contact, betrouwbaar en ze doen daar net wat extra Ik heb hier een auto gekocht en ben ook 100% tevreden over de afhandeling