Al jaren onderhoud van mijn auto's laten uitvoeren bij dit bedrijf. Ze weten goed waar ze het over hebben en bij problemen lossen ze het snel weer op zodat je snel weer op weg kan. Je weet waar je aan toe bent.
Perfektt!,,
Personeel is deskundig en denkt met de klant mee.
Betrouwbaar bedrijf
Goed bedrijf
Goede service prima geholpen
Nette afhandeling, goede service.
Klantvriendelijk,hulpvaardig, zonodig telefonisch op afstand goed geholpen!
Waterpomp van onze Audi Q5 was defect. Kwikfit kon pas midden oktober en Audi was onredelijk kostbaar. Dekker & Jobse heeft het onmiddellijk gerepareerd tegen een redelijke prijs. Ik kom zeker terug.
Zoektocht naar een nieuwe auto uit handen geven. Snel de auto gevonden die we zochten, keurig en volgens afspraak afgeleverd!
Ze hadden gevecht afgelopen dinsdag, dat de auto misschien moest blijven staan in de garage, maar aan het eind van de dag, was de auto al klaar, ik reageerde van nu al, dat is fijn
Snelle reparatie, bedankt hij rijdt weer als een zonnetje!!
5 sterren vanwege de goede communicatie tijdens reparatie en vernieuwingen aan zowel de personenauto als onze bedrijfsbus
Goede sevice zelfs na sluitingstijd!!
Klantgericht, vakkundig voor een betrouwbare prijd
Vriendelijk en correct . Ga er van uit dat de verdere service ook goed geregeld wordt indien ik deze nodig heb.
Goede service en betrouwbaar
Goede service tegen een acceptabele prijs.
Hoe druk ze het ook hebben ze nemen de tijd, en je krijgt uitleg over de gedane zaken.
De contacten met vakgarage Dekker verlopen altijd vriendelijk en correct. De zorg voor de auto is ook altijd goed evenals de uitleg over verrichte handelingen, de kosten e.d..
Alles helder besproken en netjes geholpen.
Al jaren klant bij Dekker en Jobse en ook deze keer hebben ze hun deskundigheid laten zien door zelf de oorzaak van de storing te zoeken en snel op te lossen!
Vriendelijk en goed geholpen
Oké
Schade aan auto goed en netjes hersteld
De Zompe 1
4353 RT Serooskerke