Prima garage met fijn personeel die weten wat ze doen en een goede service verlenen.
Snelle service en maken ff tijd voor je vrij
Leuke mensen en een leuk en goed bedrijf top ik kom er graag Maar niet teveel ha ha ha B .Blakenburg Veere .
Prima en deskundige service, klant wordt correct geïnformeerd over eventuele kosten, er wordt met de klant mee gedacht.
Goed werk geleverd, betrokken en meedenkend
Altijd werken volgens de gemaakte afspraken, heel fijn.
Kapotte auto. Dezelfde dag gemaakt. Top!
goede en snelle service.
Vriendelijk personeel je wordt gewaarschuwd bij onvoorziene kosten
Prima garage
Snelle en goede service
Al jaren breng ik mijn auto naar Vakgarage Dekker en Jobse. Ook op momenten dat je geen afspraak hebt gepland, staan ze voor je klaar waar nodig. Goede service en klantvriendelijkheid zijn punten waardoor ik terug blijf komen bij dit bedrijf.
Fijne mensen, verstaan hun vak en denken met je mee.
Wat je ook aan onderhoud of reparatie, keuring enz hebt, het word netjes opgelost, je word gebeld voordat ze gaan repareren, wat het kost, en hoe het moet, je bent er echt klant .. Ben altijd super tevreden over garage Dekker en Jobse!
Van afspraak tot ophalen auto keurig verzorgd.
klantvriendelijk en behulpzaam
Werken hard voor hun zaak, geven goed advies en helpen je snel en goed.
Werd gebeld wat er gedaan moest worden bij mijn keuring, toegezegd en toen zijn ze er pas aan begonnen. Super dus!!
Bij alle keren dat ik daar ben geweest. Goede zorg en uitleg. klantvriendelijk
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Geleverd werk prima Wel op tijd afspraak maken,ze hebben het druk,dat zegt genoeg.
Staan altijd voor je klaar ook al hebben ze het druk, ze zoeken altijd een oplossing!
Kleine of grote klus, alles krijgt aandacht. Iedereen is heel beleefd.
De Zompe 1
4353 RT Serooskerke