Beste klant, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om onze enquête in te vullen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Auto Dekker & Jobse Marjanne Hanzen
Al verschillende auto\'s gekocht en ter reparatie aangeboden en altijd naar tevredenheid
Goede service, er wordt alleen gedaan wat nodig is/afgesproken is en hierdoor zijn er dus geen onverwachte kosten.
Snel geholpen, Goede service, duidelijke communicatie.
is mij netjes verteld door het personeel wat er aan mijn auto is gedaan
Als je een probleem hebt is er haast altijd iemand aanwezig om te luisteren naar je probleem. dat komt bij mij goed over
Zeer goed geholpen bij een gecombineerd garantie en onderhoudsbezoek.
Uitstekende service Dit bedrijf staat klaar voor de klant
Goede ervaringen, eerlijk en netjes!
Klantvriendelijk, deskundig en het personeel neemt de tijd voor de klant en luisteren ook naar hen!
snel, vriendelijk, deskundig, betaalbaar
prima, na de beurs al meer dan 2000 km gereden zonder problemen!, met de complimenten van lennarts schoonmama!
Positief
Vriendelijk, behulpzaam en deskundig
altijd correct en eerlijk , een vriendelijke benadering en kunne goed onderbouwen waarom er een reperratie aan de auto moet worden gedaan
netjes korte lijnen goede serviceen eerlijk
De Zompe 1
4353 RT Serooskerke