Beste klant, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om onze enquête in te vullen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Auto Dekker & Jobse Marjanne Hanzen
Weer flexibel geholpen! Winter-Zomerwielen wisselen, klaar terwijl u wacht.
nette, correcte ontvangs/ goede service/ richtprijs vooraf bij reparaties vind ik goed, meestal klopt dit aardig/ komen afspraken na.
Goede, snelle service. Zeer tevreden. Vakkundig personeel
Prima service, meedenkend, meelevend met de klant. Geen poeha.
Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig. Ik wordt steeds tot volle tevredenheid geholpen.
Totaalbouw Zeeland
Hoge mate van servicegerichtheid. Betrouwbaar en staat in voor kwaliteit.
Auto Dekker en Jobse vind ik een prima bedrijf. Je wordt er heel goed geholpen. En de service is zeer goed.
Je wordt er goed geholpen, goed advies en vriendelijk personeel.
Zeer positief!
Fijn dat er garantie werd gegeven.
Prima bedrijf. Snel, deskundig niet duur.
Beurt en APK deze week.
De service is zeer goed. Vriendelijk personeel geeft duidelijke uitleg. Niet anders dan lof.
De Zompe 1
4353 RT Serooskerke