Netjes, beleefd, werk wordt keurig afgeleverd.
Goed geholpen met de aanschaf van een mooie bedrijfswagen.
Je kan hier altijd terecht, wordt gelijk geholpen en/of te woord gestaan. Goede ervaringen met deze garage, eerlijke prijzen!
Een fijne garage die meedenkt!
Gewoon goed geholpen
Houden echt rekening met de kosten geen overbodige dingen Jammer dat na de Apk veel dingen niet terug gezet worden zoals ze stonden.: radio op een andere zender.automatische handrem uitgeschakeld,spiegels verzetnav systeem uitgeschakeld automatisch dagrijlicht uit gezet over de rest zeer tevreden
Zoals verwacht bij een kleine beurt en apk. De beurt adv historie, bij gehouden door bedrijf. Prijs gemiddeld.
Vakkundig en vriendelijk. Goede kwaliteit en niet duur. Fijne service.
Duidelijke afspraken gemaakt en vervolgens uitgevoerd vervolgens conform uitgevoerd
Aardige en vakkundige mensen. APK en onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd en werd even opgebeld na de gedane werkzaamheden, zodat ik gelijk wist waar ik aan toe was . Super !!
Ga zo door
Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen Klantgericht, en goede service
Wordt hier altijd vriendelijk behandeld Kwalitatieve en snelle service
Zoals altijd zeer proffesionele en super service!!!!
Auto wordt goed nagezien tegen een daarvoor goed tarief. Snel afgewerkt volgens de daarvoor gestelde tijd. Prijs kwaliteit goed.
Ik ben goed geholpen en er werd nog wat uitgelegd over hoe ik iets moest aanpakken. Erg tevreden.
Gewoon een goed bedrijf. Deskundig in diagnose van problemen en netjes en schoon en vakkundig repareren van auto. Duidelijke vermelding wat er aan de auto is uitgevoerd. Prijs/ kwaliteit verdiend zeker het cijfer 8. Vriendelijke mensen.
hebben de tijd voor de klant, en nemen de klant serieus
Vooraf telefonisch overlegd, welke onderdelen geschikt zijn voor deze reparatie en flexibel een datum gepland
Wel wat lange afspraaktijd door drukte
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam!
Kennis, vakmanschap, service en flexibiliteit. Echte 'auto' fanaten
Vakgarage Dekker en Jobse zijn klant vriendelijk. Altijd eerst overleg als er bijzondere reparaties zijn. Je komt nooit voor verrassingen te staan.
De Zompe 1
4353 RT Serooskerke