Snelle afhandeling met deskundig advies.
Goed geholpen.
Heel erg meedenkend ook betreffende de kosten.
Kosten van onderhoudsbeurt incl. apk alleszins redelijk.
Vind de planner niet klantvriendelijk de monteurs wel
Altijd goede service
Je wordt er altijd vriendelijk geholpen
Had zelf een defect lampje niet opgemerkt, werd nog even snel vervangen.
Heel correct
Snelle en vakkundige service inclusief goede en bruikbare tips.
Komen hier al heel wat jaren en worden altijd goed geholpen, ze komen hun afspraken altijd na,
Zie boven.
De vakgarage is er op vooruit gegaan nu er 1 aanspreek punt is ( Marcel) Nu ik weet je duidelijk van te voren wat je te wachten staat over de kosten van de auto .
Kom eral jaren,Kundige monteurs,met jarenlange ervaring in het vak,denken altijd mee met de klant.
Vakgarage Van der Laan heeft altijd goede service en is klantvriendelijk.
Deskundig geholpen waardoor we eeer verder kunnen rijden
snelle service en goed geholpen
Ik werd snel geholpen. Alleen jammer dat ik ventiel alweer moet laten vervangen na nog geen 1 jaar en dat het prijzig is
xxxx
schade is op goede wijze geregeld
Telefonisch afspraak gemaakt. Leenfiets mee. Belletje toen het onderhoud klaar was. Helemaal top!
Prima service, snel geregeld!
prettig en vakmanschap
Ik had schade aan mijn auto , na er naar gekeken te hebben eerlijk gezegd dat ze het eruit gingen proberen te polijsten . En dat hebben ze heel netjes gedaan voor een redelijke prijs.
Transportweg 18
2421LS Nieuwkoop