Alles was duidelijk besproken en netjes geregeld.
Ik word hier altijd snel, vriendelijk en vakkundig geholpen
ik kon binnen een week terecht voor de apk keuring en het onderhoud. Ik werd 's morgens al gebeld ivm wat speciaal onderhoud wat nodig was aan de auto en kreeg toen gelijk een goed beeld van de eventuele kosten. Geen gedoe! Alles werd perfect geregeld tegen een fatsoenlijke prijs.
Fijn bedrijf, goede communicatie
zeer goed garage bedrijf met vriendelijk en kundig personeel blijkt ook wel want het is er erg druk .
Zie hierboven.
Prima en betaalbare dienstverlening die een dealer voor dat geld niet kan bieden.
Altijd goed geregeld
Zeer vakkundige mensen. Goede service. Kwaliteit voor een goede prijs. Als er iets is wordt je altijd gebeld. Ik raad deze garage iedereen aan. Helaas ga ik deze garage verlaten i.v.m. de afstand, ik werk niet meer in Nieuwkoop. Anders was ik niet naar een andere vakgarage gegaan. Iedereen bij van der Laan bedankt voor de gooede service. Groet, Arie-Jan de Lang
Op zich geen problemen met auto en auto heeft beurt gekregen. Binnen halve dag gereed
Meedenken, regelen en uitvoeren Prima kwaliteit prijs verhouding
Altijd vriendelijk, behulpzaam en vakkundig
Goed geholpen met duidelijke uitleg wat te doen en wanneer. En ook nog een leenfiets dus super!
Zoals altijd goed geholpen, zeer tevreden
Caravan onderhoudsbeurt laten geven. Prima service en duidelijke uitleg over verricht onederhoud.
Bezoek voor bandenwissel sluit aan bij voorgaande ervaringen; d.w.z. goed en correct.
s'ochtends gebracht 13.00 uur telefoontje hij was gereed keurig geregeld. Toppie.
Prima service!
Heel goed
Ik zegt het voort gr.john.haak
Altijd vriendelijk en super behulpzaam.
Klantvriendelijk en behulpzaam.
Top garage met zeer vakkundige monteurs, zeer klant gericht, hoog service niveau.
top
Xxx